Sider

18. september 2008

Sitteinnlegg

Det er lenge siden jeg har laget inserts nå, så det var gøy å lage det igjen! Ekstra kjekt var det å lage, fordi at det er første gang jeg har laget med skumgummi inni. Skumgummien er 1 cm, og helt, helt perfekt å jobbe med! Det var litt knotete å få sydd på kantbåndet i begynnelsen, noe som endte med at halve neglen på ene fingen min ble revet opp. Vondt var det, og til dags dato min "alvorligste" skade, la oss håpe det ikke blir mer!
Jeg ble utrolig fornøyd med insertet, stoffene lå som klistret til skumgummien, noe som gjør at det blir glatt og fint på begge sider. På forsiden er det et tykt bomullsstoff og på baksiden er det svart fleece.3 kommentarer:

 1. Oi - nei det er vel ikke alltid like risikofritt å sy - så ofte som du sitter foran maskinen! ;)Håper neglen gror fort !
  Kjempeflott seatinsert - og knallsøte velourkjoler!!

  SvarSlett
 2. Vad härliga saker du sytt! Gillar dina vognposer och bagposer som du sytt, funderar på att testa lite själv. Tack för en inspirerande blogg!!

  SvarSlett
 3. Live: Takk! Kjolene er jeg meget fornøyd med. Neglen er på plass igjen! Heldigvis gikk det seg fort til, fingen min så jo ikke ut der en stund.

  6-barns mamma: Tusen takk for skryt! Jeg blir veldig glad for så kjekke tilbakemeldinger. Du er jammen ikke så verst du heller, ugle-sparkebuksen var helt fantastisk!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3