Sider

6. januar 2009

Vel overstått jul og godt nytt år!

Litt treg er jeg, ja, det er jo nesten en uke siden nyttårsaften. Sånn kan det gå!

Jeg vil gjerne få takke kundene mine og alle som er innom bloggen min. Det er utrolig kjekt, og jeg blir fryktelig glad når det er kommentarer å finne i tillegg. Jeg virkelig elsker og brenner for hobbyen min, så det å få gode tilbakemeldinger i tillegg gjør det enda kjekkere å vise frem det jeg lager.

2008 var litt av et år, med en smule drama da vi nesten mistet Lillebror. Strengt sengeleie og systopp, i en enormt kreativ periode var helt fantastisk pyton. Når jeg nå ser på Lillebror, som ligger i vippestolen og straks er 8 mnd, så tenker jeg på hvor ufattelig heldig vi har vært!
Kontrastene på sommeren 2007 og sommeren 2008 er vanvittig store. Sommeren 2007 var fylt av sjokk, sorg og drittvær, mens sommeren 2008 har vært fylt av glede, deilige Lillebror og et fantastisk vær.

2009 kan bare bli enda bedre, med to nydelige, levende barn og en fantastisk mann. Og snart kommer det også en overlock i hus, det gleder jeg meg til! Skål for at 2009 skal bli et knall år!

7 kommentarer:

 1. Jared Leto = Nam nam :-)

  Flotte klær og poser du lager!!

  SvarSlett
 2. Dette skåler jeg og for kjære Kristine!!!
  Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg et riktig godt nyttår!hadde vært gøy om vi fikk til en sydag en dag! Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Heisann! Skal svare deg senere, ang Andy Warhole/photoshop =)...må hente kids i barnehage! Minn meg på det hvis jeg glemmer det(ammetåka har tatt meg...)

  SvarSlett
 5. Jeg håper også virkelig og tror på at kommende året blir et bedre et for dere alle kjære deg !
  Virkelig imponert over alle de flotte og søte kreasjonene du får til - ordentlig designer-stuff jo!:)

  Takker for hyggelig kommentar i bloggen - du må nok smøre deg med litt tolmodighet ,om du venter på synytt fra meg,hihi - jeg er nemlig laangt fra så produktiv og så flittig som deg vettu !;)
  men , det kommer nok etterhvert.....

  Grattis og lykke til med ny maskin ....gleder meg til å fortsette å følge med på alt det spennende du kommer med !

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 6. Riktig godt nyttår! Tusen takk for fin kommentar. Jeg rekker dessverre ikke å være så mye innom Sysiden lenger. Travelt opptatt med jobb og studier, men det vet jo du som har mannen din der. Nå vet jeg jo til og med hvem han er :o)

  Ikke rekker jeg å sy heller, og overlocken og symaskinen min støver vel helt ned snart. Håper jeg finner sylysten og litt tid snart. Finner i hvertfall masse inspirasjon her i bloggen din. Gleder meg til jeg blir like flink som deg. Men da må jeg nok øve litt mer først ja!

  Håper dere får et herlig 2009!

  SvarSlett
 7. *rørt*

  godt nytt år!
  gleder meg til å se hva du designer i dagene som ligger foran oss:)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3