Sider

12. februar 2009

Ny logo og navnebytte

Endelig er logoen på plass! Jeg har hatt LilleLeo som nick på diverse forum i åresvis nå, og etter litt undersøkelse viste det seg at de fleste forbant tingene jeg lager med nicket mitt, og ikke LilleBo. Etterhvert som tiden har gått har jeg ikke syntes at LilleBo har passet heller, det er for mye annet som heter det, og det går liksom ikke helt i hop med at jeg kun vil lage en ting av hver.

Jeg hadde ikke peiling på hvilken logo jeg ønsket meg eller hva jeg ville ha. Jeg sendte en forespørsel til Cecile Grut, som er en fantastisk inspirasjonskilde når det kommer til maling og kunst, om hun kunne tenke seg et lite bytte. Om hun laget logo for meg, kunne jeg lage en kjole til hennes vakre datter. Jeg hadde ikke trodd at hun ville si ja, så når hun gjorde det hoppet jeg i taket! Det eneste ønsket jeg hadde, var en logo som representerte mine 3 barn, og så lurte jeg på om pinnsvinet mitt kunne brukes.

Da jeg fikk se logoen falt jeg pladask, den var veldig meg, og like leken og fin som jeg synes at klærene mine er. Jeg elsket de tre pinnsvinene. Det tok litt tid før jeg skjønte at den i midten er engelen vår, og da jeg oppdaget det, trillet tårene. Logoen var perfekt.
Og nå, når de nye merkelappene har kommet også, kunne jeg endelig vise den frem. Og heretter er det kanskje litt enklere å huske http://www.lilleleo.no/.

12 kommentarer:

 1. Gratulerer med nyydelig logo :) Knallkuuul!!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny logo og flott side og navn!!!!

  SvarSlett
 3. Å Lilleleo for en fantastisk flott logo du har fådt.
  Synes det er så nydelig att du har lille engel med også, holder nesten på å grine jeg nå.

  Klem Mamma i nord

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott logo!! Jeg la merke til engelen med en gang og skjønte med en gang hva både den og de andre representerer. Synes dette er bra gjennomført og selv om jeg ikke kjenner deg, så presenterer den deg slik jeg oppfatter at du er på nett i alle fall.

  Er det ok at jeg lenker til din blogg?

  Ha en kjempefin dag videre!

  SvarSlett
 5. Gratulere så mye med ny herlig, og kul logo! :)

  SvarSlett
 6. Den var fantastisk flott!! SÅ rørende at hun fikk med alle barna :rørt:

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny, rørende fin logo!
  Stor klem fra Lille-T. :0)

  SvarSlett
 8. Tusen takk til alle sammen!

  Mamma i nord: For meg var det en selvfølge å ha henne med. Det er viktig for meg at folk vet at jeg har tre barn, selv om vi "bare" har to som er levende. For meg er hun like mye med i hverdagen som de to andre.

  Minon: Tusen takk. Det er godt å høre at jeg har blitt oppfattet slik jeg tror jeg blir! Det som er litt rart, er at alle så det var en engel med en gang, mens jeg kunne ikke skjønne hva de grå greiene på siden var. Først trodde jeg det var en sky eller noe, så jeg ble helt satt ut når jeg skjønte det, hehe! Og ja - selvsagt kan du linke til meg! :)

  SvarSlett
 9. Fantastisk flott logo, og endelig har du fått endret navnet til det som er riktig!! *muss på deg flinkisen min*

  SvarSlett
 10. Shamu: Takk, du har helt rett! Nå er det "riktig" navn.

  SvarSlett
 11. Gratulerer med en fantastisk fin logo! Passer perfekt til det du lager!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3