Sider

15. februar 2009

Venteliste-stopp

Jeg har fått så sinnsykt mye god respons på tingene jeg lager, og har en såpass lang venteliste, at jeg ikke kan sette opp flere foreløbig. Plutselig en dag, om forhåpentligvis ikke så lenge, så er jeg klar for nye bestillinger igjen!

6 kommentarer:

 1. Grattis med ny flott side - og headeren var kjempesøt ! :) (støkk litt når jeg så den - men på en god måte altså !;)*klem*

  Hvis du fortsetter i denne farten så er du vel nesten nødt til å ansette noen du + få deg andre lokaler !:)
  Kjempegøy å se at det går bra - lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Liv Elin! Min kjære er veldig klar for at jeg skal få produksjonen vekk fra spisestuebordet og ut av stuen, men det er ikke så lett. Vi skal kjøpe oss ny spisestue i nærmeste fremtid, og han sa så greit at vi ikke kan montere det, for det er ikke et sybord, hehe! Vi får sjå kva so skjer!

  SvarSlett
 3. Nydelig side du har fått nå.. elsker logoen din"!!!

  Også så moro med bestillingsstopp.... godt du tar til vett og stopper du også. *klem*

  Du kan dele syom med meg.... dere kan bo her! :D

  SvarSlett
 4. Shamu: Takk vennen min! Bestillingsstopp må til, hvis ikke blir jeg litt stresset, døgnet har jo ikke nok timer i utgangspunktet, hehe!

  Jeg deler gjerne syrom med deg, anytime! :* Jeg er klar for å bli kone nr to igjen!

  SvarSlett
 5. Hei! Nå har jeg fulgt med på bloggen din en tid, og det er så artig å se utviklingen din! Fantastiske ting du lager, med særpreg og egenart. Utrolig flott logo du har fått, og navnet er jo flott !
  Grattis :o) Gleder meg til å følge deg videre !

  SvarSlett
 6. LykkeTROLL: Tusen takk! Så utrolig kjekt at du la igjen en kommentar, og det er enda kjekkere at du gir deg til kjenne!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3