Sider

18. mars 2009

Blomstrete giraff!

Ble ikke denne fiin? Dette er favoritten min tror jeg. Giraffen var såpass stor, at det ble for voldsomt å ha den på brystet. Den passet fint nede på siden der. På kantebåndene har jeg sydd stikning med en lys grønn, det ble veldig fint! Giraffen er laget av et gammelt sengesett, som jeg fikk som overraskelse i posten fra min kjære, gode Shamu. Inspirasjonen fant jeg på en av Lillebrors bodyer fra Lindex, som han hadde da han var mindre. Jeg har moddet den litt. Kjolen er i str 104.


5 kommentarer:

 1. Jupp! KJEMPEFIN! Den under også ;o)

  SvarSlett
 2. Ahh, du er bare så flink! syns alle figurene gjør seg veldig... Det er bra å se at det ikke bare er meg som er inspirert av små barn... :)

  SvarSlett
 3. HeI
  Du har så mange fine applikasjoner!! Jeg har fulgt bloggen din ei stund, og det har vært spennende å se alle de fine klærne du lager!!
  Jeg oppdaget her en dag at du også har brukt inspirasjon fra "lindex-dyrene". Minstemann her har også en slik body med mange artige dyremotiv derfra. Jeg har brukt giraffen et par ganger, og syns den er kjempefin! Jeg har prøvd å brodere den med maskin( jeg har en enkel symaskin, så jeg har bare brukt en forsterkningssøm å sydd rett på stoffet) på ei veske og et skjørt, og ble ganske fornøyd med resultatet:)

  Ha ei kreativ helg!
  Hilsen Cathrine

  SvarSlett
 4. Åh så skjønn!!

  Helt enig- dette er en av mine absolutte favoritter også. =D

  SvarSlett
 5. Herlighet for en fantastisk giraff! Du er kjempeflink!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3