Sider

4. mars 2009

Et teppe til

Jeg begynte på et nytt Nøstebarn-teppe omtrent med en gang Lillebror ble født. Jeg forelsket meg helt i det jeg strikket før han ble født, og ville ha ett til. Dette har tatt meget, meget lang tid. Det har vært lite prioritert, og det er grenser for hvor mye en får strikket på en time eller to hver tirsdag liksom. Det ble ferdig til slutt her før jul en gang, jeg har bare aldri kommet så langt som til å ta bilde av det.
Siden jeg klarte, på ett eller annet merkelig vis å få et stort hull i det, må det jo vises med akkurat hullet. Det kom på mystisk vis og jeg oppdaget det heller ikke før jeg hadde strikket et par runder. Jaja, litt skjønnhetsfeil er bare sjarmerende, er det ikke?
Teppet er strikket av Nøstebarns 2-tråds merinoull-garn på rundpinne str 6 og jeg mener å huske at fargen heter Lys Oliven.

3 kommentarer:

 1. Nydelig blå-farge på teppet LilleLeo ! :)
  Den lille skjønnhetsfeilen - var da ingenting å snakke om ! ;)

  Jeg kom selv aldri så langt at jeg fikk strikket noe nøstebarnteppe tin noen av ungene - men lurer på å prøve å strikke et sjal el.l til meg selv ...garnet er jo så mykt og godt !

  Takk for hyggelige ord i bloggen da- så koselig at du "stakk innom " ! :)

  klem fra Liv Elin

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Liv Elin! Jeg så nå at fargen kanskje er litt ubestemmelig. Det er Nøstebarn sitt merino-garn jeg har brukt, og jeg mener det heter Lys Oliven. Det er en helt nydelig og deilig farge.

  Jeg ville absolutt ha strikket sjal til meg selv, det blir så utrolig luftig og deilig! Jeg er kjempe fornøyd med garnet, det er helt supert!

  SvarSlett
 3. Åh- et sånt et teppe ønsker jeg meg til Lillebror her i huset også tror jeg!

  Har fått noen helt fantastiske av ei venninne som har strikket til oss da, så det spørs om ikke vi klarer oss. Hehe!

  Det lille hullet der var da virkelig bare en liten skjønnhetsfeil, som gir teppet litt sjarm! ;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3