Sider

2. april 2009

Vrinsk!

En helt ny type applikasjon fra min side. Stoffet på hesten hadde jeg bestemt meg for å bruke, men den ble så blass bare den på kjolen, så da måtte den kombineres. Det viste seg at jeg hadde et plommelilla stoff liggende, helt nydelig farge. Og kombinasjonen ble jo meget fin også, om jeg får si det selv.
Det skal sies at jeg er drita dårlig (rett og slett) på å tegne hester/ponnier, og hadde mulighet til å velge en annen applikasjon, men fant ut at dette måtte jeg vel få til på et vis! Jeg endte opp på nettet og søkte på bilder av hester og ponnier, etter et par totalt mislykkede skisseforsøk. Den ble nå bra til slutt, og jeg er meget fornøyd med at applikasjonen ser ut som et strykemerke. Jeg tror kanskje man er litt sær når man blir særdeles fornøyd med buen på en søm på en applikasjon, hehe (Buen jeg refererer til er på halen til hesten, på øverste "hårstrået")! Kjolen er i str 110. Det er sydd kontrastsøm i lys lilla på kantebåndet for at det ikke skulle bli så hardt og brutalt.

3 kommentarer:

 1. Du vet jo allerede hva jeg synes om denne åpenbaringen av en kreasjon: snasen kjole og SUPER applikasjon!

  Bruken av det stoffet gjør at hesten ser så ordentlig ut, lyse og mørke partier gjør den "håndgripelig", synes jeg.
  Kjempefin! :D

  Du er slett ikke sær mtp sømlinja du snakker om, - det er slike øyeblikk som gjør det ekstra morsomt å sy, nemlig!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Denne var virkelig flott altså! Jenta som kommer til å bli eieren av denne kjolen kan jo ikke bli annet enn henrykt! =D =D

  SvarSlett
 3. Den hesten er rett og slett perfekt! Helt aldeles nydelig, nydelige detaljer. Fantastisk!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3