Sider

15. oktober 2009

Konkurranser!

Jeg har meldt meg på følgende konkurranser og oppfordrer andre til å gjøre det også:

I Floppetiflopps forunderlige verden kan man vinne en dagis (et nett) og en nydelig lyslykt, med ønsket motiv.

Hos Eva Maris er det også konkurranse, hvor 5 stykker kan være så heldige å få premie!

Hos Lykketing kan man vinne en mei tai til dukke/bamse etc.

Hos Celie kan man vinne en pakke med litt forskjellig. Følg linken og se hva man kan vinne!

Om du ønsker å delta i noen av disse konkurransene, meld deg på i den aktuelle bloggen konkurransen foregår i, lag et innlegg på bloggen din, link til konkurransen og vent i spenning!
Her i min egen blogg vil det bli konkurranse når jeg runder 10 000 besøkende. Så kom igjen folkens, besøk, besøk, besøk! :)

6 kommentarer:

 1. Takk for at du er med i konkurransen min :) Håper det er greit at jeg linker til bloggen din?

  SvarSlett
 2. Selvsagt er det greit! Link i vei! :)

  SvarSlett
 3. Ja, det må dere! Men jeg tror det er morsomst hvis man er fler. Båten var kjempefin, og personalet var skikkelig koselige. Var på show både fredagen og lørdagen. (nytt show neste dag). Fantastisk! De var råflinke. På lørdagen sang de mange 80-tallssanger, haha, veldig moro. Vi sang og hoya med så klart. De danset og showet og var veldig proffe.

  SvarSlett
 4. Ja, haha. Han var kjempeflink i går. Kanskje han skjønte at det lønner seg sånn i hverdagen også? Fikk først muffins og så hjemmelagd pizza. Bakte brød i går også, er det ikke rart hvordan arbeidslysten dukker opp, hadde en skikkelig kosedag i går vi :o)

  SvarSlett
 5. Hei, hei og tusen takk for alle de fine kommentarene på bloggen min, ble rett og slett litt overrasket over den hyggelige tilbakemeldingen, positivt:) Og bra at du fant meg så jeg også får se dine flotte ting, har ikke fått sett alt ennå men skal nå etterpå ta meg god tid, alltid hyggelig og oppdage en ny syblogger, ved første øyekast falt jeg veldig for den lilla selebuksen med katt, veldig søt, og blekkspruten var også nydelig. Ha en fortsatt hyggelig søndagskveld:)
  //Ruby

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3