Sider

18. desember 2009

Hare hopp!

"Haren uti gresset, satt og sov
Er du syk du lille mann, så du ikke hoppe kan?                               Hare hopp, hare hopp, hare hopp."

Rett før jeg stengte bestillingslisten, fikk jeg en mail fra en kjempe hyggelig dame. Hun var veldig begeistret for det jeg lager og ønsket å bestille noe til sin yngste jente. Det ble en selebukse, hvor hun ville ha grått kombinert med lilla og rosa. Det ble en kjempe fin kombinasjon, som jeg likte veldig godt selv!

Jenten var en størrelse 74/80, jeg har laget denne i 92, slik at hun kan ha den lenge. Det som er så fint med disse, er at pga ribben, kan de brukes tidligere, for bena siger ikke under fotbladene. I tillegg har jeg laget selene med knapper på lenger, slik at man kan justere knappene ned når buksen har begynt å bli kort.

DSC_0044 (2)

DSC_0046 (2)

Fiine gardinen fra Fretex:

DSC_0048

2 kommentarer:

 1. Hei
  Nydelige bukser...:) Hva bruker du når du syr på kantene? Er det ribb ller vanlie kantebånd? Må du ha en spesiell maskin til dette?

  Randi :)

  SvarSlett
 2. Hei! Tusen takk for det. :)

  Jeg bruker ribb (stretch jersey) på kantene, det er fordi det er mykt og ikke minst blir det veldig fint. Vanlige kantebånd blir gjerne fort slitte i vask og kan også krølle seg litt.
  Jeg har ingen fancy maskiner, så kantene er kun sydd på med vanlig maskin. Jeg syr den på rett mot rett og bretter så over før jeg setter en stikning, og klipper det til på baksiden etterpå. Drømmen er en coverpro som gjør dette for meg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3