Sider

28. april 2010

Litt gjenbruk

Det var en natt jeg ikke fikk sove, jetlagen har vært litt hard. Jeg lå og tenkte på kjoler jeg hadde planer om og plutselig var idéen der. Da tok det enda lenger tid før jeg fikk sove, fordi jeg ble så gira og ville helst stått opp der og da for å begynne, men fornuften seiret.

Mønsteret er fra www.onion.dk, nr. 2007 - Kjole med raglanærmer, og jeg digger det. Den er i str Small, og jeg måtte sy den inn litt ekstra i sidene for at den skulle sitte bedre og den sitter som et skudd. Jeg fant et hvitprikkete stoff, som jeg så for meg, selv om jeg synes prikkene kunne vært hakket mindre (og når kjolen var vel ferdig, oppdaget jeg det stoffet jeg kunne tenkt meg på Stoff og stil).

Armene skulle egentlig være 3/4 dels lange, meen – jeg glemte helt sømmonn og det funker ikke alltid like bra når det ikke er stretch i stoffet, så da ble de korte i steden.

DSC_0227

Merket på brystet har jeg hatt liggende lenge, veldig lenge. Det har jeg pillet av fra en BikBok-genser jeg hadde en gang, som ikke var fin lenger. Jeg elsker merket og synes det kom til sin rett.

DSC_0230

Jeg syntes skjørtet ble litt kjedelig i forhold til den spreke overdelen, så jeg tegnet sirkler forskjellige steder og sydde dem i en enkel linje med rød tråd. Det kommer ikke særlig bra frem på bildet under, men det ble ganske ok synes jeg.

DSC_0231

Da jeg holdt på med kjolen måtte jeg flire litt, for jeg oppdaget plutselig at fargene og mønsteret på det prikkete stoffet, var helt Minni Mus. Underbevisstheten min har vel kanskje blitt litt mer preget at å besøke Disney World enn jeg trodde.

DSC_0168

3 kommentarer:

  1. Skikkelig flott kjole som sitter som eit støpt :)

    SvarSlett
  2. Så herlig kjole! Og veldig fint med det røde stoffet med prikker :-)

    SvarSlett
  3. Tusen takk! Jeg digger den.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3