Sider

28. april 2010

A skull lady

Da vi var i Usa nylig, var vi blant annet i Orlando. En dag reiste vi til Old Town, og der var vi inne i en butikk, som hadde masse kult! Litt 50-talls klær, musikk, postere etc. Jeg fant en Pink Ladies jakke (for de som husker Grease like godt som jeg gjør), og lurte på om jeg skulle lage en råsa kolleksjon. Meen, det var bare et kort blaff – jeg finnes særdeles lite rosa, og ender alltid opp med lilla, sort, grått og brunt og tenkte at "her må det lages noe litt mer rocka".

I tillegg til dette, har jeg funnet tilbake til min indre rocker tror jeg. Jeg er mer rockete enn jeg gir uttrykk for å være, og har blitt aldeles helfrelst etter ferien. Å besøke Graceland og Hard Rock Cafe i Memphis og verdens største Hard Rock utenfor Universal Studios-parken i Orlando hjalp ikke akkurat på.

Før jeg reiste hjemmefra og skulle pakke for tre uker, oppdaget jeg at jeg har en del topper med motiver av hodeskaller i forskjellige versjoner. Jeg synes det er kjempekult og fant ut at jeg måtte ha en kjole med hodeskalle på. Jeg fant frem en av toppene og tegnet av en hodeskalle.

DSC_0239

Jeg elsker skisser, og ville at konturene og uttrykket på hodeskallen skulle se litt skisse-aktig ut. Det ble slik som jeg har sett for meg, og jeg er i grunnen ganske nøgd. Jeg må gjøre noe mer med hodeskallen, i forhold til konturene på høyre siden. Jeg har sydd en del markeringssømmer med sort tråd, men det synes ikke så godt på bildene (klikk på dem for å se detaljene bedre).

DSC_0240

DSC_0241 

Detalj fra kjeven

DSC_0243

Detalj fra øverst på skallen

DSC_0244

Slik ser applikasjonen ut på baksiden. Jeg pleier å bruke strykelerret på baksiden, men den dagen jeg satte i gang med den var jeg på besøk og hadde glemt det hjemme. Hun jeg var på besøk hos hadde heller ikke, og de som kjenner meg vet at jeg er en meget utålmodig sjel, og jeg var så gira at jeg bare måtte begynne.

DSC_0247

Jeg synes det mangler noe på brystet på kjolen, så jeg må tenke litt. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal sy på noe skrift eller noe. Jeg har planer om flere lignende kjoler, så følg med!

8 kommentarer:

 1. Fantastisk kjole - og jeg syns den så helt ferdig ut. Syns den ikke mangler en eneste liten detaje.

  Mvh astrid

  SvarSlett
 2. Denne var überkul! Syns ikke den mangler noe, og må si du virkelig har sydd mange lekre kjoler her! Likte veldig godt utringingen - akkurat sånn jeg liker den.

  Har snust på det mønsteret, så tror jeg må få ut fingeren her gitt.

  SvarSlett
 3. Utrolig kul kjole:D

  Å lykke til med bryllupsplanleggingen:D
  2010 blir ett rå bra år:D

  klem

  SvarSlett
 4. Utrolig kul kjole! Synes også den er helt ferdig. Jeg synes ikke at det MÅ være noe på brystet. Flinka! :)

  SvarSlett
 5. Den var råtøff! Pussig hvordan man ser for seg de forskjellige personene bak bloggene man besøker. Jeg hadde ikke sett for meg deg som en rockedame som liker hodeskaller. ;)Men superkul!

  SvarSlett
 6. Kjempetøff kjole!
  Og enda flottere live enn på bilder, den satt perfekt på deg!

  SvarSlett
 7. ...kjøpte du Pink Lady-jakka?
  Gjett én gang om jeg ønsker meg en sånn ... :op

  Knallkul kjole! :D

  SvarSlett
 8. Unicorn: Nei, det ble ikke noe Pink Lady-jakke. Jeg angrer litt kjenner jeg. Tenk om det blir et Grease-party en gang!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3