Sider

15. juni 2010

Gymdrakt!

Jeg har en kjær venninne som skal gifte seg. For et par helger siden hadde vi utdrikningslag for henne, jeg er en av to forlovere. Vi skulle på poledance blant annet, og hun måtte jo da selvsagt få et passende antrekk! Vi fant ingen gymdrakt som falt i smak, og de badedraktene vi så var for.. badedraktete. Og for lite glorete. Så, det man ikke finner, det lager man selv. Vi var på 70-talls kostymefest før jul, og jeg hadde fremdeles stoff nok igjen etter kostymene jeg lagde da.

Slik ser da altså herligheten ut. Grøsselig glorete og kul! (Dette var det fineste jeg klarte å legge drakten, stoffet er vanskelig å dandere pent.)

DSC_0036 

Glorete pynt er viktig. Her sydde jeg på to striper med gullstoff som jeg hadde rynket.

DSC_0033

De fæle knappene kjøpte jeg på salg på Stoff og stil en gang. Gudene må vite hva jeg hadde tenkt å bruke dem til. Jeg har faktisk flere igjen, til og med i brunt.

DSC_0035 (2) 

Kantet med gullstoff og sydde stikning for at det skulle holde seg pent.

DSC_0037 (2)

Gjorde det samme rundt åpningen til bena:

DSC_0038 (2)

Og slik ser den ut på. Pynten er ikke så skjev som den ser ut til.

DSC_0023

DSC_0027

DSC_0025

Resultatet: Veldig fornøyd. Den ble, som tidligere nevnt, grøsselig glorete og stygg-kul. Jeg tenkte ikke over at jeg er litt lenger i overkroppen enn bruden, men det gikk fint. Hun fikk i tillegg på seg sjokkrosa/ferskenfarget tights og burgunderrøde leggvarmere. Jeg tipper hun har hatt den kuleste outfiten av alle som har vært på stangdans der vi var! Da hun kom ut fra garderoben og møtte et annet utdrikningslag borti gangen, ble det masse fnising.

Og til slutt, litt reklame: Poledance på Steg, Dans og Trening i Nygårdsgaten 89 i Bergen er dødskult!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3