Sider

4. desember 2010

Overall – Brachiosaurus

Jeg grublet litt på hvilken applikasjon jeg skulle ha på denne overallen, og fant ut at siden den er til en gutt, så er det kult med en dinosaur. Etter litt søking på nett etter en lignende en til den jeg hadde sett for meg, fant jeg denne.

Brachiosaurusen var en enorm planteetende dinosaur, som levde i Nordamerika i Juratiden, for 145-150 millioner år siden. Den var regnet for å være 25-26 meter lang og 12-14 meter høy. Litt fakta må man ha!

DSC_0040

Som så mange ganger før har jeg valgt å plassere dinosauren på siden. Ai laijk it.

DSC_0046

Det nydelige stoffet er fra en duk som har vært farmoren til venninnen min sin. Jeg er fremdeles ikke helt komfortabel med glidelåssying i stoffer med stretch i, det må vel en del øving til vil jeg tro. Eller bare finne rette teknikken kanskje. It will get better, promise!

DSC_0042

DSC_0047

3 kommentarer:

  1. Skikkelig søt dinosaur. :) Hva har du brukt til ribb i forrige innlegg? (Evt hvor har du kjøpt..) Artig med ribb som ikke er ensfarget. :)

    SvarSlett
  2. Takk for det! Ribben på buksen er jersey fra Sydilla.no. Herlig mykt stoff!

    SvarSlett
  3. Nydelig som alltid. Jeg bare digger de applikasjonene dine. De ser ut som de når som helst kan sprette av klærene å vandre avgårde med et smil om munnen.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3