Sider

21. mai 2011

Et nytt vidunder er på vei!

Og ney – I am not with child. Fnis. Jeg blir snart 30 (vræl!) og i bursdagspresang får jeg denne herligheten:

                          Bilde lånt herfra
Den er helt føkkings genial (pardon my french)! Og herlega london, som jeg gleder meg til å få den! Jeg må nok låse meg inne for å bli kjent med programvaren og alt sånt. Jeg anbefaler the Silhouette blogs tutorials for å se hva vindunderet kan gjøre! Jeg er sikker på at solen aldri vil se meg igjen når jeg har fått den.
Maskinen er i utgangspunktet en papirkutter, som brukes til scrapping. De har oppgradert maskinen, slik at den nå kan kutte i vinyl som man kan lage wallstickers av, heat transfers til å stryke på klær etc. Man kan lage sjablonger slik at man kan etse tøffe dekorer på glass, man kan lage tatoveringer som man får i tyggiser etc. Man får også kjøpt penner til maskinen, slik at den tegner i stedenfor å kutte (den tegner, eller plotter – den printer ikke). Og - OG! Man kan kutte i stoff! Her kan man se hva den kan lage.
Silhouetten har mye til felles med en broderimaskin i form av at filene en skriver ut er vektorgrafikk. Det finnes en del gratis-filer på nettet og så har en full mulighet til å lage hva det skal være selv.
Jeg har bestilt min fra Scrapbook.com. Jeg har gjort litt research og sammenlignet priser litt her og der, ifht hva som følger med i pakken. Jeg kunne fint ha fått en billigere maskin fra eBay f.eks, men da med mindre greier i pakken, som jeg hadde måttet kjøpe uansett fordi jeg vil ha det. Det samme gjelder fra de andre butikkene jeg har sett den i. Pakken fra Scrapbook.com er innholdsrik ifht de andre pakkene:
A $25 gift card for purchasing additional digital designs online
Silhouette Software CD and instruction manual
Cutting mat
Blade, blade holder and three adjustment caps
50 exclusive QuicKutz digital designs
Pick Me UP tool
2 rolls of vinyl
1 roll of transfer paper
Scraper tool
Home Decor CD of digital designs
Metallic Pen Set
Og så følger det seffern også med ting som er helt nødvendige og basic:
Silhouette SD Digital Cutting Tool
USB cable
AC adaptor
Power cable
Her er en fin link hvor man kan se hva man kan kjøpe av accessories til maskinen. Farlig, farlig! Godt man har eBay til slik snoping, hva?
(Jeg har funnet info litt her og der, om noen som kjenner maskinen bedre enn meg finner noe som skurrer, så let me know.)
Nevnte jeg at jeg gleder meg til den kommer? Den skal først til en mellomstasjon i Florida, før den kommer til meg. Veldig spent på hvor lang tid det tar!
OG – ikke glem gi bort'en min! Den finner du her, og fristen går ut førstkommende tirsdag.

10 kommentarer:

 1. WOW! Den så gøyal ut! Herreminn, gleder meg til å se hva du får til med den :o) GØY!

  SvarSlett
 2. Denne er såg knallstilig ut! Er det sånn at man kan kutte ut i vinyl og stryke på stoff?? Høres jo himmelsk ut :D

  SvarSlett
 3. Filler`n. Dette skulle jeg ønske jeg ikke hadde sett.. Jeg har en silhouette.. Den opprinnelige.. Huff nå vil jeg ha en ny! :P Kos deg med vidunderet! :)

  SvarSlett
 4. cecilie: Jeg har så mange planer at jeg ikke vet helt hvor jeg skal plassere ideene mine. :humre: Man skulle hatt en egen boks, som man kunne overføre tanker via usb eller noe, slik at man får tømt hodet og kan hente dem frem igjen når man ønsker, hehe.

  Kobra: Ja, det er helt sant! Dessuten kan man stryke på vliselin, kjøre stoffet gjennom og - voila! Stryke på det man har kuttet ut.

  Lise: Synes du den er god? Er programvaren grei? Har lest litt forskjellig, noen synes den er veldig enkel, mens andre sliter med programvaren og selger den videre.

  SvarSlett
 5. Spennende - gleder meg til å følge med på det fine du kommer til å trylle fram her!

  Jeg fikk boka i posten i dag - den er kjempefin! Nydelig vognpose du hadde med der også! Tusen, tusen takk!

  Og du...30 er altså ingen alder. Synes 30-åra er supre, bare å glede seg:-)

  SvarSlett
 6. Har nok ikke brukt den på ei stund.. Sliter med at pc`n ikke vil kjenne igjen den etter at vi oppgraderte windows.. Men nå er det en stund siden jeg har prøvd, eller tenkt så mye på den. Kan hende det har kommet ny programvare som kan lastes ned. Kanskje jeg må sjekke snart? Den er jo helt genial egentlig! :) Bare fantasien som setter grenser. Men den nye høres jo bare helt fantastisk ut da! *Dåne*

  SvarSlett
 7. Iiiiiiik, det er nesten så jeg svimer av når jeg er inne å ser på alt man kan bruke denne til.

  Jeg virderte den den andre først, så denne også den andre, og så denne nå når jeg ser alt det flotte man får ut av den.

  Vet du om man kan bruke ting fra nett, eller om man er fastlåst i quick cut sine produkter.

  Venter i spenning til du får din.
  Jeg ser jo att det er så mye man kan med denne att muligens er det nok for meg uansett om man må holde seg til de filene som følger med eller kan kjøpe.

  Klem MIN

  SvarSlett
 8. en slik har jeg siklet på lenge og vurderte fra bikuben.no. men hm hva er totalprisen du betaler for denne pakken? inkl toll og frakt?
  håper på et lite resyme etter du har fått den

  SvarSlett
 9. en ting til, har du sjekket om den har med europeisk kontakt? så den paser i det norske strømmnettet?

  SvarSlett
 10. Oioioi sånn vil jeg ha, den er jo kjempelekker. Farlig fristerinne du.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3