Sider

23. juni 2011

Endelig har jeg fått fingen ut!

Jeg har lenge hatt planer om å bestille meg kort som skal henge på tingene jeg sender fra meg og med litt hjelp til å fikse det, så fikk jeg bestilt meg kort tilslutt.

Jeg bestilte kortene hos Vistaprint, har bestilt litt diverse derfra tidligere og vært fornøyd (julekort, kalendere etc). Slik skulle de se ut:

Fra Salt

Fra Salt (2)

Og slik ble de (og joda, bildene er litt mørke):

DSC_0306

DSC_0307

Kortene ble jo fine, for jeg liker selvsagt designet (ellers hadde jeg ikke brukt dem), men de ble mye mørkere enn jeg hadde tenkt, i tillegg mangler den svarte rammen rundt. Neste ladning, som skal være visittkort skal bestilles fra ett eller annet annet sted.

5 kommentarer:

 1. De så fine ut men hadde vært hakket lektere med kanten rundt. Helt enig.

  SvarSlett
 2. Se der, ja! Så rart at ikke den sorte kanten kom med, de er jo laget etter Vistaprint sine egne mål. Kanskje de har beskjært dem på eget initiativ? :gruble:

  SvarSlett
 3. Tone: Ja, gudene må vite hva som stakk dem. Kanskje de trodde at kortet skulle skjæres med kantene?

  SvarSlett
 4. Hm. Det var en kommentar fra en anonym som forsvant på veien. Hvor den ble av skjønner jeg ikke, men vedkommende foreslo vevde lapper til å henge på klærene, og det har jeg jo selvsagt. ;) Jeg har hatt vevde lapper fra minanamnband.se i mangen år. :) Disse kortene er bare det lille ekstra, som et slags visittkort. Det henger jo alltid kort på klær man kjøper.

  SvarSlett
 5. TAKK for SUPERSKJØNNE kommentarer <3

  Jeg har også brukt Vistaprint og er fornøyd med resultatet. Jeg brukte eget design, men jeg lagde det helt ferdig i riktig størrelse og så lastet jeg det opp. De er jo så billige. Bestilte visittkort og klistremerker til bilen. Klistremerkene skulle lissom være transperante (fikk lastet de opp i fla-fil, så jeg trodde det skulle bli riktig, men de hadde hvit bakgrunn. Det var teit, men greit nok til prisen å være, har jo hvit bil, så det gjorde jo ikke så mye.


  Håper du koser deg og er kreativ som bare det! Jeg kjenner min kreativitet sakte kommer tilbake nå.. Har vært noen tøffe år på skolen men nå er jeg ferdig! JIIIPPI!! Haha, I´m a designer <3 Herlig tittel, ikke sant ;o)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3