Sider

24. juli 2011

Seat-insert og litt til

Det er utrolig morsomt å lage seat-inserts innimellom. Tro det eller ei, men skumgummi er et herlig materiale å sy i. Stoffene ligger som klistret inntil og det er ikke noe stress. Å sy på kantebånd rundt er gøy til og med, for det blir så fiint!

DSC_0061

 

DSC_0062

Stoff fra Stoff og Stil (eller Stoffen som jeg pleier å si) og skumgummi kommer fra Zorba.

 

                        -------------------------------------------

 

Jeg vil uttrykke min sterkeste medfølelse og kondolanse til dem som er berørt av tragedien som har rammet landet vårt og tusenvis av mennesker. Ord blir fattige og jeg vet ikke hva jeg skal si. Ta vare på hverandre. En klem kan si mer enn tusen ord.

2 kommentarer:

  1. Så skjønnt insert! (har laget noen sånne jeg også oppigjennom - har bare glemt å blogge dem ser jeg jo nå. Praktiske, så slipper man issøl rett i vogna nå på sommeren).

    Og, tusen takk for kjempetrivelig kommentar i bloggen min! Syns det var koselig å kunne dele dagen med dere som ikke kunne være der jeg. Og ja, posen ER Übernydelig!!!

    SvarSlett
  2. Skaisetetrekk.no har et spennende utvalg av setetrekk tilpasset for spesifikke bilmodeller som tåler røff behandling, og gir deg en følelse av komfort. Setetrekk av høy kvalitet er en meget smart investering når det gjelder å bevare bilens verdi best mulig.

    www.skaisetetrekk.no

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3