Sider

20. mars 2012

Jeg har fått gave!

Tirsdag i forrige uke var en finfin dag. 1. Fordi de mexikanske kjøttbollene er tilbake i hyllene på Rema1000, 2. fordi jeg kjøpte de kuleste skoene, og 3. fordi jeg fikk verdens koseligste mail! Og i mailen fra Stoff og design AS, sto blant annet dette:

"Hei hei
Fantastisk inspirerende blogg du har og nydelige produkter du lager :-)

Vi er to søstre som er hekta på å sy og som nå har startet en egen nettbutikk med masse fantastiske stoffer som får kreativiteten til å strømme. Ettersom vi har fulgt bloggen din en stund og synes du er veldig dyktig med symaskinen har vi lyst til å sende deg en liten gave med noen spennende stoffbiter fra vår nettbutikk.

Dersom du kunne tenke deg det hadde vi blitt glad om du sender oss din adresse, så vil du snart få en gave i posten :-)"

Jeg ble hoppende glad, selvsagt, hvem hadde ikke blitt det? På lørdag lå det en gave i postkassen til meg:

DSC_0101

Gaven var pakket inn i silkepapir, som var tapet fast med denne fine lappen:

DSC_0103

Inni lå det blant annet et fint kort:

DSC_0119

Og på kortet sto det:

DSC_0106

Og her er stoffene jeg fikk. To kule og utrolig myke bomullsstoffer:

DSC_0110

En veldig grei anbefaling som fulgte med:

DSC_0108

Dette kortet lå også inni gaven:

DSC_0116

Jeg elsker forundringspakker, så dette var gøy! Om andre skulle føle behov for å sende meg noe, så værs' go. Fnis!

Jeg kommer til å følge med på butikken etterhvert som de får inn nye varer, og jeg kommer også til å følge med på bloggen deres, stoffogdesign.blogspot.com.

Tusen hjertelig takk til Christine og Marianne, som gjorde en bra dag enda bedre. Jeg ble veldig, veldig glad og litt stolt.

2 kommentarer:

  1. SÅÅÅ KULT! Og takk for tips om en ny butikk jeg ikke visste om! De har valgt rett person å sende det til.. regner med at du er i gang med symaskinen any minute ;-D Og det du tryller frem, amaziiing!

    Haha.. måtte le når jeg leste kommentaren din.. jeg river meg selv i håret stadig vekk jeg også! PS er gøy, men utrooolig tidkrevende! Du må bare spørre dersom du lurer på noe. Jeg har litt hangup på rundinger, så de kan jeg.. hehe! Ellers forsøker jeg meg bare frem. Jeg googler mye ala " download ..... for ps" også bruker jeg mye youtube for tutorials!

    Gleder meg til å se hvilken giveaway du kommer med! Husk på min da ;-D

    Og ha en fiiin helg!
    Klemmer

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3