Sider

21. mai 2012

Strikkerier...

DSC_0003

Jeg er ingen strikker, men jaggu har jeg strikket i det siste. Jeg har en greie med at jeg må ha noe å gjøre når jeg titter på tv. Det er jo meningsløst og bortkastet tid å sitte stille uten å gjøre noe. Kroppen er kanskje ikke helt enig, men hodet bestemmer, så da blir det slik. Jeg tar med meg strikketøy på besøk, og strikker gjerne når jeg er bilpassasjer over litt lengre avstander. Man kan strikke noen runder på en 20-30 minutters biltur.

Jeg har hatt lyst til å lære meg flettestrikk lenge, og da motivasjonen var på topp gikk jeg på besøk til mamma med strikketing under armen. Tidligere strikket hun ca 30-40 gensre i året, så selv om hun ikke strikker lenger husker hun heldigvis det meste.

DSC_0004

Det viste seg at flettestrikk egentlig var ganske enkelt, så jeg gikk til innkjøp av en strikkepinn beregnet til flettestrikk, for å gjøre prosessen litt enklere for meg selv.

DSC_0006

Favoritt wok-sausen vår kommer i en søt glassflaske, så jeg fant ut at et av de første prosjektene skulle være å strikke et trekk til den. Jeg sydde det sammen for hånd og den passet perfekt. Jeg tror at jeg klarte å få omtrent like mange runder mellom hver fletting også.

DSC_0009

 

DSC_0017

 

DSC_0016

 

DSC_0015

 

DSC_0011

Flasken står på hjørnebordet mellom 2-og 3-seteren. For øyeblikket huser den noen skjønne blomster og kommer nok til å være en blomstervase stort sett hele tiden.

DSC_0125

Symaskinen er fremdeles på service, så neste prosjekt er godt over halvveis, i tillegg til alt som er ferdigklippet og venter på å bli sydd.

7 kommentarer:

 1. Så flott med fletter og flaske :)

  Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

  Ha en solrik og deilig helg.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei søte deg,
  jeg ville bare takke for gode ord inne hos meg. Du er nå god da. Takk for at du legger igjen gode ord, som gleder og varmer - du er fabelakig!

  Er så glad du vil følge meg videre :)

  Fabelaktig onsdag!
  klemklem

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Du søte du takker for huggelige kommentarer...det tar meg litt lenger tid å svare om dagen da tiden ikke heeelt strekker til...men vit at alle kommentarer verdsettes stort! Så igjen Tusen takk!:)

  ...og så flink du er! Digger flettestrikk men det har jeg faktisk aldri prøvd meg på...jeg syntes det så så komplisert ut..og plutselig ar jeg bitt av heklebasillen istedet! der holder jeg på med to store prosjekter så spørs nok om ikke jeg får holde meg til det til det er ferdig...*ler*

  Synes det ble råtøfft å bruke den som vase med blomster i! Love!

  God helg til deg!
  Klemmer

  SvarSlett
 5. Utrolig kul! Har lyst til å strikke slike putetrekk, men kan kun strikke rett og vrangt - er det håp for meg mon tro?

  SvarSlett
 6. Så stilig!

  Jeg har en gave til deg på bloggen min!

  SvarSlett
 7. Fineste vasen jeg har sett på lenge! ..tenk at jeg aldri har lært meg å strikke. Det er en skam! (eller var det en dårlig formingslærer)?

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3