Sider

24. september 2012

Mini dots og vintage knapper

Jeg så en kjole på bloggen til Ida, Put it in a box, for lenge, lenge siden. Jeg forelsket meg i den, og kjøpte mønsteret på Stoff og stil for å lage meg en. Mønsteret har lagt lenge, og når jeg endelig gadd å begynne på den tok det forfeeerdelig lang tid.

 

DSC_0401 copy

Først brukte jeg lang tid på å bestemme meg for hvilket stoff jeg skulle bruke, og når stoffet var på plass, så var det å finne ut av hvordan (det fordømte) bryststykket skulle syes. Nok en gang reddet Lillis hodet mitt fra å implodere.

 

DSC_0413 copy

Da jeg fikk til bryststykket og sydde sammen resten, var jeg liksom ikke helt fornøyd med formen, så det ble en del justeringer her og der.

 

DSC_0418

Jeg valgte å kante bryststykket med prikkete kantebånd, det ble en super kontrast til stoffet.

 

DSC_0416

Knappene er noen fantastiske vintage-knapper som jeg kjøpte av Kobra (correct me if I'm wrong) for mange år siden. De har ventet på å bli brukt, og endelig fant jeg et perfekt formål.

 

DSC_0421

Jeg er så heldig å ha en del knapper igjen. Det som er rart med slike knapper, er at det er forferdelig vanskelig å bruke dem. De er så fine, så fine, at man venter og venter, i det lange og det brede, på å finne det perfekte bruksområdet. Jeg har mange slike gamle knapper som venter på å få komme ut i lyset. Man blir litt galen.

 

DSC_0420

I utgangspunktet har jeg altså denne kjolen til meg selv. Jeg har brukt den to ganger, i bare et par timer til sammen. Jeg har da altså klart mesterverket å sy meg en kjole, som ikke er min stil i det hele tatt. Hvilken stil jeg har, det aner jeg ikke (mest sannsynligvis ingen), men det er i hvertfall ikke denne. Og det er så rart, for jeg synes kjolen er vidunderlig fin, og vet at om jeg hadde sett den på noen andre, så hadde jeg hatt lyst på den.

Så – jeg lufter interessen. Kjolen er i str 36 og om noen vil ha den, skal de få den. 1200 + porto, and this beauty is yours. Send meg en epost på krestine@online.no om du er interessert. Den er for fin til å henge i skapet mitt uten å bli brukt.

 

I used a lot of time on this dress, it wasn't as easy as I thought it would be to sew it. I made it for me, just to discover that it isn't my style at all. What a shame, cause I really love the dress! Do you want it? Send me an email.

5 kommentarer:

 1. Så utrolig søt den var!!! Hadde jeg bare kommet inn i den... Blir litt knapp :-)

  SvarSlett
 2. For en vakker kjole!!! Nydelige detaljer og perfekt resultat. Synd du ikke trives i den. Men jeg skjønner hva du mener, av og til er det bare sånn at plagget ikke er vårt allikevel, og da er det bedre å overlate det til riktig eier. Håper hun dukker opp snart. :-)

  SvarSlett
 3. En virkelig flott kjole!!
  Kjenner igjen det at det ser fint ut på andre, men så føler man seg ikke hjemme i det selv...

  Prøv igjen med en annen modell til deg selv ;O)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Stemmer det ja, knappene kom fra meg ;) Nydelig kjole og stilige knapper :D
  Ha en finfin søndag ;)

  SvarSlett
 5. Denne kjolen er midt i blinken for meg. Dessverre er jeg mer 40 enn 36, så da kan jeg ikke kjøpe den heller.
  Flott kjole!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3