Sider

17. mars 2013

Bursdagsgave!

Tidligere har jeg laget kjoler (her og her) og en genser med barnetegninger på. Jeg elsker barnetegninger og synes det er veldig morsomt på barnas vegne å kunne gi dem et plagg med noe de selv har tegnet.

I fjor vår hadde vi besøk av et vennepar og deres to barn. Eldste barnet deres, som da var førskolebarn, satt og tegnet litt ved spisebordet vårt. Han er veldig glad i å tegne, og utrolig flink! Da jeg så denne tegningen han hadde laget, falt jeg pladask for den fantastiske løven!

DSC_0400pic

Jeg spurte pent om jeg kunne få tegningen, og heldigvis fikk jeg den, for jeg hadde bestemt meg i løpet av et brøkdels sekund for at jeg måtte lage en genser til ham med løven på til bursdagen hans. Og ble den ikke fantastisk?

DSC_0340

Dere skulle sett fjeset hans da han så den, det var virkelig ubetalelig! Han husket ikke helt at han hadde tegnet den heller, før jeg viste ham tegningen. Han lurte også fælt på hvordan jeg hadde klart å gjøre den større og i tillegg få den på en genser.

DSC_0343

Jeg brukte litt tid på å finne ut om jeg skulle endre fargene, men kom frem til at det ble helt totalt feil, så det ble de originale.

DSC_0344pic

Det var ikke bare lett å skulle overføre den, jeg vil at ting skal være perfekt og så likt som mulig, og da tar det tid. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet og å få se fjeset hans lyse opp når han fikk genseren, det gjorde det jaggu verdt det! Snart 5-åringen i huset har endelig knekt tegnekoden, så nå tryller han frem den ene vidunderlige skapningen etter den andre. Jeg tipper at sjansen for at noen av dem dukker opp på bloggen i en eller annen form er relativt stor.

 

I have made clothes with childrens drawings on, I love childrens drawings! This wonderful lion was drawn by some friends son. I asked him if I could have the drawing, which I could. I knew I had to put the lion on something and that it would have to be a birthdaypresent for him. It turned out wonderful, and the face of the boy when he saw the sweater was priceless! He couldn't remember that he had drawn the lion until I showed him the original. He was stunned and could not understand how I could've made the lion bigger and put it on a sweater.

18 kommentarer:

 1. Flott!!!
  Herlighet for en prestasjon, først av kunstneren, deretter av deg som klarer å sy den!!

  Fin søndag og ny uke :o)

  SvarSlett
 2. Fantastisk! :-)Bøyer meg i støvet for dine prestasjoner

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilig bursdagsgave! Kjempeidé å transformere slike stilige bilder over på plagg! :)

  SvarSlett
 4. Wow! Utrolik kul og original ide! Digger den :)

  SvarSlett
 5. wow- her har du overgått deg selv- denne genseren var utrolig herlig og fantastisk gjennomført!

  SvarSlett
 6. Hei søte du *smiler*

  Da fikk jeg endelig tid til å besøke deg, takk for alle fine ord du legger igjen hos meg *glad*

  Du er såå rå!

  Håper du koser deg og har en finfin påske!
  klemklem

  SvarSlett
 7. Hei Kristine , jeg jobber med innbetalinger og det er mange med like navn på treffet , jeg lurer på om du heter Tuft til etternavn? Da har jeg mottatt betaling og du er hjertelig velkommen på bloggtreff!!
  Gi en tilbake melding om det er rett Kristine ;) mvh karianne

  SvarSlett
 8. For en stilig genser - og helt unik! Kjempegod ide! Gleder meg til å treffe deg neste helg! Krysser fingrene for fint vær! :)
  Klem <3

  SvarSlett
 9. For ein fantastisk flott gave! Du er superflink og snill :)

  SvarSlett
 10. Å herlighet!! Jeg elsker den. Utrolig kreativt og en perfekt gave. Må sies at jeg er utdannet førskolelærer og er som deg videre begeistret for barns uttrykk. Skulle gjerne hørt mer om hvordan du fikk til det :-)

  Fin kveld til deg.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 11. Åååå den var fin,så utrulig flink du er:)fantastisk rett og slett!
  Nyt dagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 12. Så fantastisk denne var! Hvordan får du overført strekene der du skal sy? (som for eksempel "øyekrusedullene"?

  :) Perle Humør

  SvarSlett
  Svar
  1. Perle Humør: Takk! :) Lag på lag med stoff, og blå merkepenn fra Stoff og stil som går bort i vask, tegnet på frihånd så godt som jeg kan etter originaltegningen. :)

   Slett
 13. Fantastisk! Veldig imponerende av både kunstneren og deg som klarer å overføre verket på en så god måte! Dette var jo bare helt unikt!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til meg! Det settes stor pris på. <3