Sider

18. september 2008

Sitteinnlegg

Det er lenge siden jeg har laget inserts nå, så det var gøy å lage det igjen! Ekstra kjekt var det å lage, fordi at det er første gang jeg har laget med skumgummi inni. Skumgummien er 1 cm, og helt, helt perfekt å jobbe med! Det var litt knotete å få sydd på kantbåndet i begynnelsen, noe som endte med at halve neglen på ene fingen min ble revet opp. Vondt var det, og til dags dato min "alvorligste" skade, la oss håpe det ikke blir mer!
Jeg ble utrolig fornøyd med insertet, stoffene lå som klistret til skumgummien, noe som gjør at det blir glatt og fint på begge sider. På forsiden er det et tykt bomullsstoff og på baksiden er det svart fleece.



En blå

Denne er, som de to andre kjolene, i velour. Den passet visst perfekt i størrelsen, som er 116.

Sol, sol kom igjen!

Denne kjolen ble også veldig skjønn, applikasjonen har jeg tegnet selv. Kjolen er av rød velour, myk og deilig! Den er i str 92.




Lille bolla pinnsvin

Denne kjolen er en av de fineste i hele verden! Jeg hadde en idé om hvordan applikasjonen skulle se ut, og den ble enda finere enn jeg trodde! Da den var ferdig spurte jeg 4-åringen min om hun så hvilket dyr det var, og jeg fikk til svar med en gang at det var et pinnsvin. Kjolen er laget av gammelrosa velour, og den er det en skjønn 4-åring i Florø som svinser rundt i!