Sider

11. desember 2009

Matchende søskenposer!

Jeg ble kontaktet for en del måneder siden av en jeg "kjenner" gjennom forum på nettet. Hun ønsket seg to vinterposer, en til storebror og en til babyen i magen. Jeg har hatt mye å gjøre i høst, så ventetiden har vært lang, men jeg tror jaggu meg det var verdt det, utifra reaksjonen jeg fikk da hun fikk se bildene i går kveld.

Da jeg spurte mammaen til Heine hva hun ønsket på posen til hans, var hun kjapp med å svare at Heine elsker sauer. Det viser seg at farmoren og farfaren hans er sauebønder, så da måtte han i hvertfall få sau på! Planen om at det måtte være sau på var der i grunnen ganske kjapt, jeg elsker sauer, så jeg har virkelig kost meg. Ikke hadde jeg saue-applikasjon fra før av heller, så det var kjekt å få laget en.

Dette er en vinterpose som består av bomull innerst og babycord ytterst. Den har to lag med dyne i lokk og to lag i bunn. Den er ca 120 cm lang.

DSC_0080

DSC_0085

DSC_0087

DSC_0088

Litt bedre bilde av sauen. Hodet og bena har fått samme stoff som innerstoffet og selve kroppen er hvit fleece. Rundt kroppen har jeg brukt lyseblå tråd, det kom dårlig frem på bildet.

DSC_0083

Bokstavene er også laget av innerstoffet.

DSC_0084

Grunnen til at jeg har brukt grønn tråd på applikasjonene, er for å hente opp det grønne i stoffet.

DSC_0069 (2)

En overraskelse!

Det var det lille Wilma var. Foreldrene fikk beskjed på ultralyd om at de skulle få en gutt til, så overraskelsen var stor da Wilma kom ut! Heldigvis hadde jeg ikke kjøpt inn stoffer til posen som var bestilt enda da. En melding til den nybakte moren bekreftet mine mistanker, det ble "jentefarger" i steden. Mamman til Heine og Wilma ønsket matchende poser og jeg klødde meg litt i hodet før det sa pling. Matchen ble veldig, veldig bra!      

Jeg har brukt det samme stoffet på begge posene, bare i andre farger. Det ble veldig fint, jeg liker veldig godt innerstoffet i begge fargene!

DSC_0068 

DSC_0079

DSC_0072

 

Wilma måtte jo få en sau hun også. Den ble bare utrolig søt! Den var veldig fin på Heine sin pose også, men denne små ble bare elskelig, rett og slett! Som på Heine sin pose, har jeg brukt kontrastsøm på kroppen til sauen.

DSC_0070

 

Detaljbilder av bokstavene:

DSC_0072 (2)

DSC_0073 (2)

DSC_0074 (2)

DSC_0075

DSC_0076

 

Her er detaljbilde av stoffet:

DSC_0070 (2)

 

Jeg må bare legge til at disse to posene var det virkelig gøy å lage. De er høyt oppe på topp 10-listen min, som etterhvert har begynt å bli lang, hehe!