Sider

31. juli 2012

Litt nytt til sommergarderoben

Jeg fikk ånden over meg her rett før vi skulle til Tyrkia, og fikk lyst til å lage litt sommerklær til ungene. Lille fikk seg en ny kjole, modellen er tegnet av en kjole jeg fikk av en kollega til henne. Det er litt flekker på den, så den egnet seg ypperlig som mønster-kjole.

DSC_0235

Litt ruglete i halspartiet, på grunn av stretchen i ribben. Når kjolen er på ligger den veldig fint.

Den ble litt stor bak i ryggen, og som snuppa så fint kommenterte: "Du mamma? Jeg tror du må sy den inn litt i ryggen altså..." Enkleste utvei, å rynke litt. Litt for lite synlig kanskje, men en fin liten detalj.

DSC_0003

Slik ser kjolen ut bak. Den er ikke så skjev som bildet skal ha det til, stoffet bølger seg veldig i sømmene og det er mye stretch i stoffet, som er deilig og mykt fra Textart.

DSC_0001

Konklusjon: Jeg er fornøyd med kjolen, dog vil jeg lage den litt anderledes i brystpartiet neste gang. Den var fin på og stoffet er lett og deilig, helt perfekt for tyrkiske varmegrader.

 

I wanted to make some summerclothes for my kids before we went to Turkey, and my 7-year old got this summerdress. Nice halterneck and soft fabric, with a lot of stretch.