Sider

17. januar 2008

Verdens mest fantastiske julegave!

Det fikk jeg av mine to kjære til jul. Sambo sa et par dager før jul at han kom til å vinne julen, og tro meg - det gjorde han!
(Bilde og tekst er lånt fra www.sysiden.no etter avtale, det er også der maskinen er kjøpt)Janome Jubilee 85 Janome symaskin modell Jubilee 85 er en modell fra Janome som markerer 85 års jubileumet. Jubilee 85 er derfor utstyrt med en rekke jubileumsfordeler, som 99 sømmer, innebygget alfabet for monogrambokstavering. Jubilee 85 er et godt valg.
Janome Jubilee 85 er en elektronisk symaskin som tilbyr alle de fordeler du ønsker deg.
LCD trykkskjerm indikerer valgt søm og nummer, visuell stingbilde og et bilde av trykkfoten. Justering av stingbredde og lengde, justeres enkelt.
Den brukervennlige trykkskjermen gjør det enkelt for deg å velge og justere sømmer. Skyveregulering av valgt makshastighet. Sømoversikten finner du bak flip-lokket, direkte på maskinens front. Hele 99 programmerte sømmer inkl. applikasjons- og quiltesømmer samt quiltestjerne. Velg mellom 5 knapphull og ett øyehull. Vakre dekorsømmer, opp til 7 mm stingbredde. Alfabet med både små og store bokstaver. Minnefunksjon opp til 50 sømmer. Innebygd nåle-i-treder for enkel tredning av nålen. Nål opp/ned funksjon for full kontroll over sømmen. Den unike 7-delte transportøren, det ekstra høye trykkfotsløftet og den magiske svarte knappen på A-foten gjør, att maskinen enkelt klarer alle typer og tykkelser av stoff.
Legg merke til følgende egenskaper og fordeler:
99 innbygde nytte-, elastiske, dekorative, heirloom- og quiltesømmer - uendelige muligheter for syprosjektet 5 knapphull - valgmulighet for perfekte knapphull.
Europeisk alfabet med store og små bokstaver. Stor opplyst LCD trykkskjerm - lettlest og brukervennlig Nål opp/ned funksjon - begge hendene frie. Forenklet trådbane - enkel å tre. Minne opp til 50 sømmer - mulighet for å spare sysekvenser og innstillinger.
Innebygd trådkutter/skjærer Innebygd nåle-i-treder - enkelt og brukervennlig. Syr opp til 820 spm.
KoffertMål: L:410/B:1185/H:290mm Vekt: 8,5 kg

Standard tilbehør som følger med maskinen:
C-Overlockfot
E-Glidlåsfot
F-Applikasjonsfot
G-Blindfallfot
P2-Stopp- og quiltefot
R-Knapphullsfot
Rengjøringsbørste
Trådrulleholder ekstra
Ekstra trådrullelokk
Trådrullefilt
Nåleske 5-pakk (ass.)
QuiltelinjalSkrutrekker (stor)
Trådrullelokk (liten og stor)
Spoler 5 stk
Sprettekniv
Fotpedal
Strømledning