Sider

24. august 2009

Lillebror – eller Dino Saur om man vil

Da Lillebror var inni magen, måtte jeg ha et kallenavn. Jeg husker ikke hvem som kom med forslaget, men etter noe tull med noen venninner endte det opp med at han ble kalt Dino Saur. Den nye dinosaur-applikasjonen er herved døpt.

Jeg har hatt meg et raid, og klippet ut litt selebukser. Lillebror måtte få seg en etterhvert, så da var det å hive seg rundt! Denne er laget i isoli, det er et slags joggedrakt-stoff. Det er mykt, deilig og varmt.

DSC_0004

DSC_0005

Dinosaur-applikasjonen er en ny en. Jeg synes den ble riktig så søt. Jeg likte veldig godt kombinasjonen med grå bukse og sorte detaljer. Jeg var redd det ville bli for mørkt med sorte detaljer, men det ble det ikke, det ble bare tøft! Med orange kontrastknapp på Dino Saur og røde knapper på selene, ble det helt knall. Jeg trodde jeg skulle ha noen orange store knapper liggende et eller annet sted, men de fant jeg ikke. Jaja, de røde blir muligens byttet ut om de orange dukker opp.

DSC_0006

DSC_0008

Her er et action-bilde av Lillebror. Den satt som et skudd! Han har fremdeles litt å vokse i, den er lang og god i bena.

DSC_0012

Lille pusekatt

Noen venner av oss har fått en liten jente, og det er jo bare tull å kjøpe gave når man kan lage en! Jeg har tegnet en god del nye applikasjoner og endte opp med en haug med katter. Det er litt rart at jeg endte opp med så mange katteapplikasjoner, for jeg er ikke noe kattemenneske, men de er noen fascinerende dyr!

Størrelsen er ca 1 år. Jeg har tegnet av mønsteret fra en kjole som ene syvenninnen min, Bekkaen, hadde til ene jenten sin da hun var litt yngre. Hun beskrev størrelsen som en litt liten str 12 mnd.

DSC_0001 

DSC_0004

 

For å få ordentlig fine detaljer på applikasjonen, har jeg brukt en sølvtråd. Jeg fant en sølvtråd på Stoff og stil som var egnet til maskinbruk. Jeg vet nå ikke helt med det, den var noe herk å sy med, men det ble nå pent, så jeg får trøste meg med det. Det ble virkelig prikken over i'en, desverre kommer ikke detaljene så bra frem på bildene.

DSC_0002 (2)

DSC_0005