Sider

6. desember 2012

Vognpose til en spesiell jente

I sommer fikk jeg en mail fra skjønne Maria, som skrev:

"Hei :)
Først må jeg bare si at du er fantastisk flink! Utrolig gøy å lese i bloggen din og se på alt det fine du lager!
Jeg lurer på om du tar i mot bestilling på vognpose??
Jeg ønsker virkelig å kjøpe vognpose (vår/høst) av deg altså! Drømmen er en vognpose med hjerter og engler, for min lille jente er helt spesiell, vi ventet på henne i 12 år!! Og så unike jenter
fortjener vel en unik vognpose? :) "

Jeg har tatt i mot lite bestillinger det siste året, og da i hovedsak fra venner og bekjente. En gang i blant har jeg tatt i mot bestillinger fra andre, om det er noe jeg virkelig har lyst (og tid) til å lage. Jeg måtte be Maria om å sende meg en epost igjen ut på høsten, noe hun gjorde.

"Hei igjen :)
Håper jeg ikke maser på deg nå, men nå er det blitt august allerede og jeg tar meg den frihet om å spørre om vognpose igjen :-)
Snart er det for kaldt med et stusselig helseteppe i vogna.
Ps, legger med et lite bilde av lille jenta mi, og håper vi sjarmerer deg :)"

image

Sjarmert ble jeg i hvertfall. Har dere sett noe så nydelig? <3

Jeg fikk vite hvilke farger Maria kunne tenke seg, og gikk til innkjøp av stoff. De motivene hun aller helst kunne tenke seg er motiver jeg ikke lager, så jeg gikk i tenkeboksen for å prøve å lage noe lignende i hvertfall.

DSC_0755pic

Løsningen ble et ekorn, som stirrer på en hjerteformet nøtt. Symbolikken; Den hjerteformede nøtten er Jennie Isabel, som henger høyt, trygt, beskyttet og utenfor fare.

DSC_0767pic

 

DSC_0763pic

Nøtten henger godt fast, surret med tau.

DSC_0758pic

 

DSC_0765Konklusjon: Jeg ble fornøyd med posen. Herlige farger! Jeg var spent da jeg sendte bilder til Maria (slik er det alltid), i frykt for at hun ikke skulle like motivet. Jeg hadde ingenting å bekymre meg for:

"Å Gud så fiiiiin!! Og helt perfekt ble den med den hjerteformede nøtten <3 Har tårer i øynene!!!  Har ikke ord for hvor glad jeg er :D
Åååå som jeg gleder meg til å bruke den og vise den frem til hele byen :))"

Både Maria og Jennie har sjarmert meg i senk!

 

I've made this stroller-bag for Maria and her daughter Jennie Isabel. Isn't she the most beautiful girl? <3