Sider

13. mars 2009

Et annerledes pinnsvin

Jeg oppdaget plutselig at jeg har helt glemt å oppdatere med en kjole, i str 98, som har et litt annerledes pinnsvin enn det andre jeg lager. Denne er det en venninne's datter som har fått, som takk for masse deilige gamle stoffer venninnen min kom med, som er fra mannens avdøde tante, som var en syerske. Pinnsvinet ble helt herlig, det ser ut som en daff liten klatt. Og det er de jo, pinnsvinene. Trege og seige.


Bukse til Lillebror

Lillebror på 10 mnd har to bodyer som jeg liker godt, hvor fargene turkis og rød er fremtredende. Siden dette gjelder to bodyer, fant jeg ut at jeg måtte lage en bukse som matchet. Jubel har blant annet sydd matchende ting til klær hun har kjøpt til barna tidligere, så man kan vel si at jeg var inspirert av henne til å gjøre det samme.
Buksen er sydd i str 1 år og passet helt perfekt! Den er i velour, det samme er ribben i armene og i bena. Den ble knallfin og matchen var pøørfekt!
Hemmelig prosjekt

Jeg har en plan. Et hemmelig prosjekt. Det skal bli en kjole og visjonene er store. Jeg vet hvordan den skal se ut, og håper den blir like fin som jeg har en plan om at den skal bli! Jeg har en god del kjoler som skal syes, så denne må taes innimellom alt annet. Om det blir Lille sin, eller om den kommer til salgs vites ikke. Jeg vet å lage meg arbeid, så prisen vil gjerne bli deretter. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang!