Sider

18. mars 2009

Blomstrete giraff!

Ble ikke denne fiin? Dette er favoritten min tror jeg. Giraffen var såpass stor, at det ble for voldsomt å ha den på brystet. Den passet fint nede på siden der. På kantebåndene har jeg sydd stikning med en lys grønn, det ble veldig fint! Giraffen er laget av et gammelt sengesett, som jeg fikk som overraskelse i posten fra min kjære, gode Shamu. Inspirasjonen fant jeg på en av Lillebrors bodyer fra Lindex, som han hadde da han var mindre. Jeg har moddet den litt. Kjolen er i str 104.


Lilla sjøhest

Denne kjolen syntes jeg ble knallfin! Stoffet på sjøhesten er det samme stoffet jeg har brukt veldig nylig på en voksenkjole. Jeg prøver å tenke litt utenfor boksen i forhold til trådbruk på applikasjonene om dagen, jeg har en tendens til å velge det trygge. Her har jeg brukt grå tråd på sjøhesten og har også brukt grå kantebånd. Prikken over i'en ble det røde øyet og den røde kontrastsømmen på kantebåndene. Dette ble en fargesammensetning som jeg ikke klarer å se meg mett på. Kjolen er i str 98.Rutete Lille My

Hun som bestilte denne kjolen forelsket seg helt i den første Lille My-kjolen jeg laget, og ønsket en lignende en. Siden jeg ikke laget identiske plagg, ble det en litt mer fargerik variant. Jeg lurte på om det gikk med knapper til øyner på henne, men hun så kjempe skummel og gal ut, så det droppet jeg. Lille My ser best ut når hun er øyeløs. Hun er laget av en gammel og herlig duk, som har tilhørt farmoren til en venninne. Kjolen er i str 98.