Sider

23. januar 2011

Voksenkjole – Stjerneskudd Vol. II – Solgt!

Av og til er det noe som bare må ut av hodet mitt, og denne kjolen er en slik en. Jeg har tenkt på den siden før jul, og bare måtte lage den. For de som husker Stjerneskudd på blå himmel, så er denne kjolen en annen versjon.

DSC_0020

DSC_0022

Forskjellen på applikasjonen fra den blå kjolen, er at rundingene på applikasjonen ikke er stoff som er sydd på, men knapper trukket i dette nydelige vintage stoffet:

DSC_0033

DSC_0023

Å ha knapper i stedenfor påsydd stoff ble en artig effekt med litt spenst i. Det tar forresten minst like lang tid å trekke knappene og sy dem på, som å sy rundinger.

DSC_0025

DSC_0027

Dere ser kanskje at i midten her, hvor alle strekene treffes, buler det innover. Tar gjerne imot tips til hvordan dette kan unngås, evt dempes. Det ser ikke så voldsomt ut egentlig, jeg har tatt bildet slik for at dere skulle se hva jeg mener.

DSC_0028

I tillegg til knappene har jeg sydd på paljetter, som er festet med perler. Det ble en utrolig fin effekt med pittelitt bling her og der.

DSC_0030

DSC_0031

Knappene er i forskjellige størrelser for å skape mest mulig spill og dynamikk.

DSC_0032

DSC_0036

Lilla og grått er en lekker kombo!

DSC_0037

DSC_0035

Konklusjonen: Kjolen er lekker-lekker, men jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke den selv. Jeg er dårlig på å bruke kjoler og spesielt på denne årstiden. Kjolen er solgt og kommer nok til å bli lykkelig i sitt nye hjem!