Sider

25. august 2010

Enda en monstergenser

Og ble den ikke rar-fin? Den er litt begge deler, litt rar og litt fin, så rar-fin ble en passende beskrivelse. Jeg har prøvd å tenke litt utenfor boksen og prøvd å sette sammen stoffer som egentlig ikke passer sammen på applikasjonen. Jeg er ikke spesielt dreven på monstre, så jeg måtte ha en liten pause innimellom her for å tenke og fundere litt.

DSC_0172

Stoffet på hodet er fra Fretex, jeg var innom der for to-tre uker siden for å levere bøker og litt sånt. Jeg måtte bare "nett" innom butikken for å se om de hadde noe jeg kunne bruke, og det hadde de – for en gangs skyld. Lucky me!

DSC_0176  

Stoffet på øyeeplet er fra farmoren til veninnen min. Låvv it!

DSC_0177

DSC_0179

I hvert følehorn er det et lite øye:

DSC_0183

DSC_0184

Altså. Genseren begynte som et tja. Og så ble den et ja. Jeg liker den veldig godt, synes fargene er deilige og blir glad av å se på den.

Tripp, trapp, Kamel

Denne fine kjolen er til en jente som er som alle andre, hun elsker rosa og prinsesser. Jeg hadde lyst til å lage en feminin utgave av Kamel og puttet i tillegg på krone. Moren til jenten, som er en venninne av meg, ønsket at stoffene på applikasjonene skulle være fra mannens avdøde tante (jeg fikk et lass med stoffer i fjor eller forfjor som har tilhørt nettopp denne tanten). Så da ble det tante Rakel stoffer på både Kamel og på kronen. Stoffet på kjolen er lakserosa/korallfarget og ribben er lilla.

DSC_0160 

Bak

DSC_0163

Ideen til applikasjonen stammer fra De tre bukkene bruse. So, may I present to you; Store Kamel, Mellomste Kamel og Liten Kamel.

DSC_0167

DSC_0169

DSC_0162

DSC_0161

DSC_0164

Litt dårlig bilde, men jeg måtte ha det med for å vise dere hvor liten/stor Liten Kamel faktisk er.

DSC_0165

Det gjorde seg med en blondekant nederst på kjolen.

DSC_0171

Monster

En venninne av meg ønsket en grønn genser i str 8 år til gutten sin, med monster på. Etter litt tenking og monster-surfing (monstre er ikke min sterkeste side), så dette monsteret dagens lys. Jeg var på sykveld hos Bekkaen da jeg holdt på med applikasjonen, og vi falt begge helt pladask for denne fyren, når øynene kom på plass ble han bare helt nydelig altså.

Genseren er i velour og applikasjonen er en blanding av hvit ribb, brunmønstrete sengetøy fra Spar Kjøp (ja, og det er faktisk kuult!), og grønt stoff fra resteposen jeg har fra Lillis.

DSC_0135 (2)

DSC_0139 (2)

Jeg liker ham veldig godt og det er slettens ikke umulig at han dukker opp flere ganger!

Blå genser med monster på – Til salgs

Denne genseren er et resultat av midlertidig kortslutning i hjernen og er rett og slett feilklippet. Feilklippet i den forstand at jeg i et svakt øyeblikk trodde venninnen min sin gutt skulle ha lyseblå genser, tiltross for at jeg visste innerst inne at den skulle være grønn.

Så – jeg laget likså godt en genser til med monster på. Check it out! Monsteret ble så artig! Stoffet på monsteret er fra en duk eller noe slikt tror jeg, som kommer fra huset til svigermors nylig avdøde tante. Gammelt og kult, litt psykedelisk.

DSC_0129 (2)

I'm in love!

DSC_0131 (2)

Genseren er i velour, har marineblå ribb og er str 6/7 år. Kr. 499 + porto.