Sider

31. mai 2007

Jeg har et prosjekt

Og dette prosjektet har jeg holdt på med en god stund. Det er ikke et haste-prosjekt, for å si det sånn. Jeg hadde så lyst å lage en helt spesiell pose til min vakreste, som nærmet seg to år da jeg begynte på dette i fjor sommer. Jeg ville lage en nydelig pose, med en sommerfugl på lokket, i bare perler og paljetter. Vi var i Valdres på ferie da jeg fikk dette for meg, og utvalget på perler der var ganske skralt, men noe fant jeg da.
Jeg har putlet med sommerfuglen innimellom, når jeg ikke har hatt så mye annet å ta meg til. Glidelåsen tråklet jeg på for hånd, i mangel på både symaskin og strøm midt oppe på fjellet. Lokket blir ikke så langt som den lengden jeg har klippet til uansett, så glidelåsen justerer jeg når lokket skal ferdigstilles.
Nå er Leona så stor, at vognperioden muligens begynner å nærme seg slutten. Så hva som skjer med posen nå, det aner jeg ikke, men ferdig skal den bli. Kanskje det blir en pose til lillesøster i magen? En ting vet jeg, at om den skal selges videre, så blir den ikke billig, for det ligger enormt mange timer bak alle perlene og paljettene!