Sider

9. august 2011

Storebror med fiskeben

Jeg har laget to overaller, en til en gutt som skal bli storebror og en til nykomlingen (se neste blogginnlegg). Begge skulle være brune. Jeg har valgt litt ulike farger på dem, men har noenlunde samme applikasjon på.

DSC_0088

DSC_0093

DSC_0092

Lange Lillebror er modell

DSC_0084

DSC_0081

Den ble litt tight i halsen, så etter bildet ble tatt tok jeg opp igjen sømmene i halsen og endret litt på den, slik at den så bedre ut og ble hakket luftigere.

DSC_0087

Konklusjon: Finfin overall! Jeg har endret litt på mønsteret her og der, jeg syntes armhulene ble for store på de andre overallene, så dem har jeg laget litt mindre, i tillegg til at jeg syntes halsen var for vid på forrige mønsteret. Det er ikke store endringene som skal til før det blir bedre. Gutten som har fått denne skal få seg en ny en, for den ble litt for smal for ham.

Lillebror med fiskeben

Skjønn overall i str 68 sånn ca, størrelsen har jeg tegnet av en drakt Lille brukte da hun var liten. Jeg fant to forskjellige jeg kunne bruke lengden på og valgte den lengste, for å være på den sikre siden.

DSC_0095

DSC_0100

Applikasjonen er noenlunde lik til storebroren sin (se innlegget over), men fiskeskjelettet ser litt mer barnslig ut.

DSC_0126

Fremdeles ikke helt sikker på hvordan jeg skal få det finest mulig oppe i halsen, gleder meg til jeg finner det ut.

DSC_0099

Konklusjon: Den ble kjempefin og veldig skjønn, dette er et av de minste plaggene jeg har laget, så den virker pitte, pitteliten.