Sider

29. april 2012

Uglepose!

Untitled-1

Jeg tar egentlig ikke i mot bestillinger om dagen (så fremt man ikke er familie/bekjent), men denne vognposen klarte jeg ikke å si nei til. Det er så utrolig lenge siden jeg har sydd vognpose, at jeg virkelig gledet meg til å sette i gang. Fra å ha storproduksjon på et par poser i måneden over en lang periode, til å sy en og annen pose i ny og ne merkes, så da blir jeg så glad når jeg får lage en (og ikke går jeg lei heller. Fnis!)

DSC_0123

Eieren av posen ville at den skulle være i cord, ha en stor dyreapplikasjon og mønstrete stoff inni. Resten kunne være en overraskelse. Hun skrev også at hun liker godt stilen til Ferm Living, og flinke jenten har fått med seg at jeg ikke kopierer. Hun skrev også at hun er glad i grålige og litt duse farger, spesielt i blåtoner.

DSC_0128

Jeg brukte litt tid på Ferm Living på nett for å se hvilken stil de har, farge-og mønsterbruk etc. Jeg hadde en idé om hvilken type stoff jeg var ute etter. Jeg tok med meg mamma på shopping på Stoff og stil. Først fant vi babycord i lys blå, men den var ikke grålig nok, så etter litt leting fant vi den riktige fargen.

DSC_0131

Stoffet på uglen var det verre å finne. Det jeg hadde bilde av i hodet mitt fantes rett og slett ikke, så da måtte vi utvide horisontene, åpne kanalene og være åpne for noe annet.

DSC_0134

Og jeg fant! Vi fant vel to alternativer, og studerte farger og mønster frem og tilbake og diskuterte og ble enige tilslutt. Jeg hadde min faste sykveld med Lillis og da hun så ugle-stoffet ble hun ganske begeistret, og mente at det kunne ikke vært mer perfekt (og noe av det som er så herlig med Lillis er at reaksjonen er så ekte og hun blir så engasjert).

DSC_0126

Jeg var litt usikker på hvilke fargekombinasjoner jeg skulle gå for, hvitt ville blitt for voldsomt f.eks, og brutt med den duse, rolige stilen. Innimellom popper lyspærene, og det gjorde de heldigvis denne dagen også, for kombinasjonene jeg endte opp med var fiine! Stoffet på vingene er babycorden som er brukt på posen, jeg snudde liksågodt stoffet og tok i bruk baksiden, for den hadde fargen jeg ville ha.

DSC_0135

Føttene på 'uglien' er tråklet fast nede på uglen og festet med applikasjonssømmen. De henger og dingler, slik jeg innbiller meg at føttene til virkelige ugler gjør, når de er ute og flyr.

DSC_0140

Knappene er gamle, men hvor de er fra, det husker jeg ikke.

DSC_0138

 

DSC_0139

Her ser dere uglestoffet litt bedre. Det var vanskelig å fange fargene, som er dusere enn dette irl.

DSC_0141

 

DSC_0142

Nydelig farge på babycorden!

DSC_0143

Konklusjon: Jeg ble veldig, veldig fornøyd med posen og syntes det var veldig kjekt å lage pose igjen. At jeg klarte å sy glidelåsen feil på (noe jeg ikke oppdaget før de to stofflagene var sydd sammen) er nesten bare en bagatell nå, når jeg ser resultatet (og at jeg ikke var spesielt fornøyd der en stund og at det tok sin tid å sprette opp sømmene igjen, det trenger vi ikke å snakke om).

Jeg fikk en epost fra Anna-Marie for et par dager siden og hun skrev at de var veldig fornøyd med posen, etter å ha brukt den i et par dager. Da jeg så eposten fra henne var jeg et øyeblikk redd for at det skulle være noe gale med posen eller at de ikke var fornøyd. Da jeg skrev det til henne, fikk jeg dette svaret: "Jeg er kanskje ikke den mest overstrømmende positive personen, men når jeg først er fornøyd da er jeg virkelig fornøyd. :)" Det gjorde resten av dagen for meg!

(Ps. Jeg prøver å freshe opp litt med å redigere litt på bildene med tekst og sånn. Jeg leser myye interiørblogger om dagen og har blitt veldig inspirert til å leke litt!)