Sider

17. mars 2013

Bursdagsgave!

Tidligere har jeg laget kjoler (her og her) og en genser med barnetegninger på. Jeg elsker barnetegninger og synes det er veldig morsomt på barnas vegne å kunne gi dem et plagg med noe de selv har tegnet.

I fjor vår hadde vi besøk av et vennepar og deres to barn. Eldste barnet deres, som da var førskolebarn, satt og tegnet litt ved spisebordet vårt. Han er veldig glad i å tegne, og utrolig flink! Da jeg så denne tegningen han hadde laget, falt jeg pladask for den fantastiske løven!

DSC_0400pic

Jeg spurte pent om jeg kunne få tegningen, og heldigvis fikk jeg den, for jeg hadde bestemt meg i løpet av et brøkdels sekund for at jeg måtte lage en genser til ham med løven på til bursdagen hans. Og ble den ikke fantastisk?

DSC_0340

Dere skulle sett fjeset hans da han så den, det var virkelig ubetalelig! Han husket ikke helt at han hadde tegnet den heller, før jeg viste ham tegningen. Han lurte også fælt på hvordan jeg hadde klart å gjøre den større og i tillegg få den på en genser.

DSC_0343

Jeg brukte litt tid på å finne ut om jeg skulle endre fargene, men kom frem til at det ble helt totalt feil, så det ble de originale.

DSC_0344pic

Det var ikke bare lett å skulle overføre den, jeg vil at ting skal være perfekt og så likt som mulig, og da tar det tid. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet og å få se fjeset hans lyse opp når han fikk genseren, det gjorde det jaggu verdt det! Snart 5-åringen i huset har endelig knekt tegnekoden, så nå tryller han frem den ene vidunderlige skapningen etter den andre. Jeg tipper at sjansen for at noen av dem dukker opp på bloggen i en eller annen form er relativt stor.

 

I have made clothes with childrens drawings on, I love childrens drawings! This wonderful lion was drawn by some friends son. I asked him if I could have the drawing, which I could. I knew I had to put the lion on something and that it would have to be a birthdaypresent for him. It turned out wonderful, and the face of the boy when he saw the sweater was priceless! He couldn't remember that he had drawn the lion until I showed him the original. He was stunned and could not understand how I could've made the lion bigger and put it on a sweater.