Sider

19. mars 2010

Skilpadda

Her før jul en gang ble jeg kontaktet av en veldig skjønn og god dame. Hun lager nydelige kjoler under merket FinKlea. Hun skulle lage en kjole til en venninne, som jeg også "kjenner"- gjennom det o' store internettet. Hun lurte på om jeg evt kunne lage en applikasjon til kjolen til, nettopp - Skilpadda. Skilpadda har brukt samme avatar leenge, og hva er vel koseligere enn å få den på en kjole? Så her er selveste Skilpadda:

DSC_0409

Slik ser det ut på baksiden av "store" applikasjoner:

DSC_0412

Jeg synes applikasjonen ble veldig fin. Jeg så ikke før jeg var kommet for langt i prosessen at skilpadden skulle vært rundere i fjeset og at den ene skulderen er litt høyere oppe, men men. Den ble ganske fin og gjennomført fordi om synes jeg. Jeg håper og tror at jeg får vise dere det ferdige resultatet, når FinKlea har klart å bestemme seg for hvilken kjole applikasjonen skal være på, hehe!

Sau 2

Ny sauekjole fra denne kanten. Denne ble bestilt av ene klubbvenninnen min. Hun ønsket en kjole som kunne brukes lenge, så jeg har laget den i str 122 og laget den litt bredere enn den normalt ville vært.

Jeg er veldig fornøyd med farge-matchen. Jeg har brukt grønn tråd på selve sauekroppen, og har hentet den fargen opp igjen i det ene øyet til sauen og i ribben.

DSC_0562   

DSC_0565

DSC_0566

Her er et litt bedre bilde av sauehodet. Den store grønne knappen kommer fra en fargerik skjorte mormor brukte en gang i verden:

DSC_0567

Det kommer ikke så bra frem på bildet, men jeg har puttet en del vatt inn i hodet på sauen, slik at det kommer ut fra kjolen. Det ble en artig effekt og kommer nok ganske sikkert til å bli gjort med flere applikasjoner.

DSC_0568

Også på denne kjolen er bena 3D:

DSC_0570

Kjolen ble meget godt tatt i mot, og det er det beste i hele verden!