Sider

27. april 2009

Prikkete Mr. Phil - *SOLGT*

Mr. Phil Padde har blitt prikkete, kanskje han har fått vannkopper? Eller meslinger? Uansett hva han har fått, så er han like flott som alltid. Skjørtet er fra str 1 år og oppover og er laget av velour. Det prikkete stoffet er fra et sjal jeg fikk i et blad for mange år siden, KK tror jeg det var. Gjenbruk er bra! Det kan være veldig lurt å sjekke om stoffet tåler antall grader strykejernet er innstilt på, ellers kan man muligens få seg et hull i stoffet og fastbrent stoff på strykejernet. Har jeg hørt.
Skjørtet selges for 300 kr + porto.

Blomstrete elefant til Lille

Lille likte så godt skjørtet jeg sydde til forrige Hemmelig venn-runde på Sykroken, så jeg fant ut at jeg ville lage et lignende til henne. Jeg sa ingenting om at jeg lagde skjørt til henne, så jeg var litt spent da jeg la det på rommet hennes, slik at hun kom til å finne det når hun sto opp. Hun var ekstatisk; "Eg ELSKAR det!!!", sa hun til min kjære. Samme ettermiddag:
"Var det kjekt at jeg hadde laget skjørt til deg?"
"Ja, det var det!"
"Synes du det var fint da?"
"Det var fint, men isje såå fint. "

Jadda. Anyways, det lilla stoffet er babycord og stoffet på elefanten, inspirert av en body fra Lindex, er nydelig vintage fra Lillis.