Sider

20. mars 2011

Kjole – Fomp is back – Til salgs!

Og denne gangen er han ikke bare oppgitt, han er faktisk ganske sur. Jeg skjønner ham godt jeg, slik kan det gå når egget ditt nekter å gå, setter seg ned på rumpen og streiker helt. Kan du tenke deg noe mer frustrerende?

DSC_0030

DSC_0035

Jeg synes jeg har klart å få ham til å se mer eller mindre gretten ut.

DSC_0040

DSC_0036

På egget har jeg brukt vintage stoffer, på bena også. Nydelig mønstrete stoff!

DSC_0042

For å freshe opp kjolen har jeg brukt pomponger.

DSC_0043

Kjolen er i str 128, sydd i velour. Den er i utgangspunktet en bestillingskjole, men det var ikke helt det kunden hadde sett for seg, så derfor selges den videre, mens jeg lager en ny en. Den selges for 499 + porto. Send meg en mail om du er interessert.

Barnekjole – Sau Vol. II!

En av mine nærmeste kollegaer lurte på om jeg kunne lage en kjole til jenten hennes. Hun hadde falt pladask for Sau, og siden jeg har laget en del kjoler med Sau på, så fant jeg ut at det var på tide med litt forandring.

Sau II ser man foran på kjolen og bak, jeg synes det er en litt morsom vri. Kjolen er i velour, som vanlig, og sydd i str. 98.

DSC_0063

DSC_0066 (2)

Knappene er fra min elskede knappesamling. Det mønstrete stoffet fikk jeg plutselig i posten for lenge siden. En kjær veninne hadde funnet stoffet på en bruktbutikk/loppemarked, falt for det, kjøpte det og sendte det til meg. Låvv it!

DSC_0064 (2)

DSC_0067 (2)

Konklusjon: Kjolen ble veldig søt, fargekombinasjonen er veldig fin!