Sider

12. august 2014

Skip o' hoi!

Jeg har sydd en heldress på bestilling til en fast kunde. Hun har en nevø, hvis familie har båt og liker seg på sjøen. Hun ønsket seg en heldress til ham som kunne brukes på litt kalde kvelder i båten nå i sommer, gjerne med maritimt tema.

DSC_0368

En liten hval har blitt nytt familiemedlem blant figurene mine.

DSC_0374

Hun ville også gjerne ha tekst på dressen. Det skal egentlig være en tøddel bak o'en, men det passet rett og slett ikke inn, så der måtte rettskriver-fantasten i meg bite i det sure eplet. Skriften er skjært ut med Silhouetten, i flusset vinyl. Det samme er vannspruten til hvalen.

DSC_0370

Hvalen er sydd på siden av dressen, slik at den sees både bak og foran.

DSC_0371

 

DSC_0373

Slik er fargen egentlig, helt vidunderlig, deilig denimblå.

DSC_0362

Konklusjon: Herlig dress, som ble meget godt tatt i mot av mottageren. Mønsteret er fra Heilt Spesiell og Jubel-boka, jeg sydde den i str 98, da størrelsene kan være litt små. Jeg virkelig elsker den blå velouren, ikke siste gang det havner i handlekurven min!

 

A regular customer wanted this for her nephew. They spend a lot of time in their boat by the sea, so she wanted her nephew to have a garment for use on cold summer nights. I drew a whale and added some letters in flocked vinyl. The watersplash from the whale is also vinyl. I really love the denim blue!