Sider

21. mai 2011

Et nytt vidunder er på vei!

Og ney – I am not with child. Fnis. Jeg blir snart 30 (vræl!) og i bursdagspresang får jeg denne herligheten:

                          Bilde lånt herfra
Den er helt føkkings genial (pardon my french)! Og herlega london, som jeg gleder meg til å få den! Jeg må nok låse meg inne for å bli kjent med programvaren og alt sånt. Jeg anbefaler the Silhouette blogs tutorials for å se hva vindunderet kan gjøre! Jeg er sikker på at solen aldri vil se meg igjen når jeg har fått den.
Maskinen er i utgangspunktet en papirkutter, som brukes til scrapping. De har oppgradert maskinen, slik at den nå kan kutte i vinyl som man kan lage wallstickers av, heat transfers til å stryke på klær etc. Man kan lage sjablonger slik at man kan etse tøffe dekorer på glass, man kan lage tatoveringer som man får i tyggiser etc. Man får også kjøpt penner til maskinen, slik at den tegner i stedenfor å kutte (den tegner, eller plotter – den printer ikke). Og - OG! Man kan kutte i stoff! Her kan man se hva den kan lage.
Silhouetten har mye til felles med en broderimaskin i form av at filene en skriver ut er vektorgrafikk. Det finnes en del gratis-filer på nettet og så har en full mulighet til å lage hva det skal være selv.
Jeg har bestilt min fra Scrapbook.com. Jeg har gjort litt research og sammenlignet priser litt her og der, ifht hva som følger med i pakken. Jeg kunne fint ha fått en billigere maskin fra eBay f.eks, men da med mindre greier i pakken, som jeg hadde måttet kjøpe uansett fordi jeg vil ha det. Det samme gjelder fra de andre butikkene jeg har sett den i. Pakken fra Scrapbook.com er innholdsrik ifht de andre pakkene:
A $25 gift card for purchasing additional digital designs online
Silhouette Software CD and instruction manual
Cutting mat
Blade, blade holder and three adjustment caps
50 exclusive QuicKutz digital designs
Pick Me UP tool
2 rolls of vinyl
1 roll of transfer paper
Scraper tool
Home Decor CD of digital designs
Metallic Pen Set
Og så følger det seffern også med ting som er helt nødvendige og basic:
Silhouette SD Digital Cutting Tool
USB cable
AC adaptor
Power cable
Her er en fin link hvor man kan se hva man kan kjøpe av accessories til maskinen. Farlig, farlig! Godt man har eBay til slik snoping, hva?
(Jeg har funnet info litt her og der, om noen som kjenner maskinen bedre enn meg finner noe som skurrer, så let me know.)
Nevnte jeg at jeg gleder meg til den kommer? Den skal først til en mellomstasjon i Florida, før den kommer til meg. Veldig spent på hvor lang tid det tar!
OG – ikke glem gi bort'en min! Den finner du her, og fristen går ut førstkommende tirsdag.