Sider

12. desember 2010

Julegaver?

Jeg har følgende liggende på lager. Ta kontakt på mail om du ønsker noe, så skal jeg få sendt det fortest mulig.

Kamel

DSC_0049

Blå genser med monster på

DSC_0129 (2)

Skjørt

DSC_0035

Legopose

DSC_0002

Nyhet - Heldress!

Jeg har en venninne som har vært frisør og tidligere i år ble vi enige om at byttehandler er helt supert. Så – hun klipper oss et par ganger og får noe i retur til tilsvarende pris. Hun ønsket seg en heldress til nummer to i rekken. Grå isoli med lyseblå detaljer og en ikke så altfor stor applikasjon. Som sagt så gjort. Laget mønster og kjørte på. Resultatet ble ganske bra.

I løpet av prosessen har jeg lært meg to nye ting: 1. Å sy belegg på innsiden av glidelåsen, og 2. lage foret hette.

DSC_0013

Skjønne fyren som fikk æren av å pryde brystet:

DSC_0021 (2)

Sydde stikninger rundt kanten på hetten og langs glidelåsen for at belegget skulle ligge pent:

DSC_0017 (2)

Jeg klødde meg først litt i hodet for å finne ut av hvordan jeg skulle lage belegget. Måten jeg gjorde det på funket fint egentlig, og det kommer til å bli gjort flere ganger, for det ser unektelig mye penere ut.

DSC_0019 (2)

Siden jeg ikke har gjort dette før, har jeg virkelig ingen peiling på hvordan det skal avsluttes på innsiden. Slik ser det ut. Om det er riktig å gjøre det på denne måten aner jeg ikke, så jeg tar veldig gjerne i mot tips, råd og ikke minst teutorials på hvordan dette skal syes. Give it to me!

DSC_0022 (2)

Jeg foret hetten med velour, det ble ganske fint!

DSC_0020 (2)

Jeg var ikke sikker på hvordan belegget på glidelåsen skulle syes fast i hetten for at det skulle bli pent, så jeg tenkte lenge og vel på akkurat det. Jeg endte opp med å overlocke hetten fast, og så overlocke belegget fast helt til slutt. Gode tips og råd for hvordan å gjøre det enklest mulig der taes i mot med åpne armer!

Ble som sagt veldig fornøyd med resultatet, så det er fullt mulig det kommer flere fremover (men – ingen onepiecer om noen lurer, det er søren meg det styggeste plagget som finnes!).