Sider

1. august 2010

LilleLeo goes orange – Til salgs

Jeg har aldri vært fan av orange. Det er en av de fargene jeg ikke har klart å få feelingen på, og har da naturlig nok, aldri hatt orange klær etc. Men plutselig har det skjedd noe, med vintage-elsken har orangen sneket seg innpå. Og vips! Så har jeg laget et par skjørt som har orange som en av fargene.

DSC_0037

En litt annen form på den ellers så kjente figuren min.

DSC_0038 (2)

Jeg ble riktig så fornøyd med detaljen på skjørtekanten, så jeg har handlet inn mer kroklisser. Det gjorde seg virkelig med gul kroklisse, jeg digger skjørtet!

DSC_0039 (2)

Skjørtet er laget i litt stiv dongeri, ribb i livet. Str. 4-6 år. Kr. 399 + porto.

Coola Freddy goes vintage!

Og jeg har giftet meg! 26.06 var den store dagen, da hadde vi vært kjærester i 10 år og 2 dager. Det som er noe av det vakre med det O'store Internettet, er at man blir kjent med mennesker. Og et av de nydelige menneskene jeg har vært så heldig å få stifte bekjentskap med sang en vakker sang for oss i kirken. Som takk har jeg laget to skjørt, ett til hver av jentene hennes.

DSC_0032

Coola Freddy (fremdeles like kul og svensk) har en litt annen look enn første gangen vi så ham. Denne gangen har han utstyrt seg i vintage. Det fantastiske tøystykket er fra posen jeg fikk fra Lillis i fjor en gang. Orange her også ja.

DSC_0033

Skjørtet ble godt mottatt av verdens skjønneste 2-åring.

Kamel

Dette er skjørtet til storesøsteren til den nydelige to-åringen som har fått Coola Freddy-skjørtet i forrige innlegg. Det er laget i velour, med lilla ribb i livet og rødt kantebånd nederst. Kamelen er kjempe kul og jaggu var det ikke innslag av orange der også gitt. Også her stammer tøybiten til kamelen fra restehaugen til Lillis. Str. 6-8 år.

DSC_0041 (2)

DSC_0042

DSC_0043 (2)