Sider

8. november 2010

Give-away hos the gift shop

Feirer at hun har solgt over 200 produkter på Epla og feirer dette med en give-away.

1. premie: Valgfri toalettmappe fra Epla-butikken hennes
2. premie: 2 valgfrie kjøleskapsmagneter

Stikk innom bloggen hennes og meld deg på!

Ny modell – Lillebror har fått ny overall

Jeg skulle egentlig lage en heldrakt, men så måtte jeg bare prøve meg på denne type modell, for det har jeg ikke laget før. Jeg tok utgangspunkt i selebukse-mønsteret mitt, og gikk i gang. Det er nok forbedringspotensiale her og der, but hey, you learn as you go. Buksen er sydd i isoli og har kanter av ribb.

DSC_0016 

DSC_0019

En velkjent figur pryder brystet

DSC_0017

Jeg var usikker på hvordan jeg skulle gjøre det med ribben i halsen. Jeg sydde den på etter at glidelåsen var montert. Neste gang kommer jeg enten til å sy på ribben først og/eller skrå den ned mot glidelåsen på enden der, jeg syntes kanten ble litt rar og dominerende.

DSC_0021

Glidelås kan jeg jo, men det er på vognposer, så glidelås på klær er fremdeles en utfordring for meg. Jeg valgte å sy en søm nederst på glidelåsen for at stoffet ikke skal rakne akkurat i overgangen der.

DSC_0022

Slik ser den ut forfra:

DSC_0008

Og slik ser den ut bakfra:

DSC_0006

Konklusjon: Overallen ble veldig fin, og jeg synes formen er veldig fin. Jeg er svak for posete bein, så det er kommet for å bli hos meg i allefall. Mulig jeg gjør ermeåpningen smalere, den ble muligens noe bred. Det kan også være at jeg gjør drakten smalere over brystet, jeg synes den buer litt utover i halsen.

Alt i alt, en fin drakt som jeg ser frem til å jobbe videre med. Og skal jeg ha en heldrakt er det bare til å slenge på noen armer. Easypeasy!