Sider

24. november 2010

Vognpose – Tusenbein

Denne posen ble bestilt for lenge siden, og for to-tre uker siden kom gutten til verden. Mamman hans lot meg få frie tøyler, noe jeg er meget takknemlig for. Eneste kravet var at den måtte passe til den fine limegrønne Easywalkeren. Det er ikke alltid at det å ha frie tøyler er like enkelt, og noen kreative prosesser tar lengre tid enn andre.

Denne posen var en nøtt. Først tenkte jeg at ytterstoffet skulle være i grå cord, men det hadde jeg mye mindre på lager av enn jeg trodde. Så det ble brun, det hadde jeg akkurat nok stoff til. Jeg måtte skjøte på stoff til flappen helt nederst på posen, det gikk veldig fint. Jeg var veldig usikker på innerstoffet, men hadde sett dette stoffet tidligere og syntes det passet veldig fint til en baby.

DSC_0032 (2)

DSC_0034 (2)

Den største nøtten med denne posen var applikasjonen. I og med at det er et mønstrete stoff med figurer på klarte jeg ikke helt å få taket på hva jeg ville ha, helt til lyspæren plutselig begynte å virke en sen fredagskveld. Jeg valgte å hente opp tusenbenet som er ene figuren på stoffet. I stedenfor å kun ha et lite tusenben på ene siden foran, noe som ville ha sett litt rart ut tror jeg, lot jeg den gå hele veien rundt, og det ble stilig!

DSC_0036 (2)

DSC_0036

DSC_0042

En søt, lang krabat. Den ser ut til at den har en klovnemunn, det har den altså ikke, det er bare merketusjen som kan være litt vanskelig å få bort. Tusenbenet skulle egentlig være stripete, og det prøvde jeg på med den bredeste sikksakk-sømmen, men det ble bare ikke fint. Jeg rekket opp igjen all sømmen, noe som etterlot seg striper i stoffet på tusenbenet. Det gjør i grunnen ingenting, det blir en fin, litt mer anonym måte å markere striper på. Så, hell i uhell!

DSC_0046