Sider

30. august 2007

Julie Margrethe

En venninne av meg og samboeren, ønsket å gi en pose i gave til sin kommende niese. Posen ble veldig fin! Utenpå er det svart fleece, og inni er det et kraftig bomullsstoff. Applikasjonene tok naturlig nok tid, men det ble veldig fint. Inni enkelte bokstaver har jeg sydd et par perler. Det ble prikken over i'en.

Detalj fra applikasjon

Nyhet - LilleSko!

Etter å ha studert x antall BuggyBoots på diverse forum, måtte jeg bare prøve å lage noen selv. Jeg sydde tre helt enkle prototyper før jeg prøvde meg på et skikkelig par.
Litt prøving og feiling er viktig i en skapelsesprosess, hvor man leter etter et spesifikt resultat. Denne ble jeg ikke fornøyd med, så da måtte jeg prøve igjen.Her fant jeg formen, og har gjort noen små-justeringer underveis.


Det første ordentlige paret jeg sydde ble jeg ganske stolt over. De er veldig søte, og str er ca 0-4 mnd, alt etter hvor stor fot barnet har. Jeg kommer hovedsaklig til å lage LilleSkoene med teddyfòr inni, de skal være varme og gode. Utenpå disse er det brun og svart polarfleece. Så nå er det en liten Andreas som kommer til å bli god og varm på føttene.