Sider

2. juli 2015

Å lese om julesokker i juli...

...Er kanskje ikke helt det du trodde du skulle lese om i juli. Vel, det har seg sånn at disse julesokkene ble laget i desember 2013 og jeg har helt glemt å blogge dem. Relativt dårlige bilder er det desverre, da de er tatt med mobil. Jeg glemte jaggu meg å ta ordentlige bilder av dem også. Siden det kun er ca 6 mnd igjen til jul, så kan det vel være greit å hente litt inspirasjon? Greit å være tidlig ute, for de som driver med slikt (jeg er ikke en slik en...).

IMG_4785pic

En bekjent hadde kjøpt åtte julesokker på Panduro i tykk ullfilt og tanken hennes var at hun skulle pynte dem selv. Hun ble ikke fornøyd, så da spurte hun meg om jeg kunne ta meg av pyntingen. Planen var å lage sjablonger og så bruke tekstilmaling, men ved første sjablongprøve ble det kjapt klart at det ikke gikk – limet på arket ville ikke feste seg til ullen.
Temmelig rådvill fikk jeg hevet meg rundt og bestilt flossy vinyl til Silhouetten. Jeg hadde fått en liste over hva som passet hver person som skulle ha sokken, og tilpasset motivet deretter. Jeg synes de ble kjempe fine!

IMG_4791IMG_4778

IMG_4779IMG_4780

IMG_4782IMG_4787

IMG_4788IMG_4790

Jeg ville veldig gjerne kjøpe inn slike sokker, men de selger dem ikke på Panduro lenger. Flotte sokker, i god kvalitet. Kunne jo selvsagt ha laget sokkene, men av og til er det greit å kunne gå for halvferdige løsninger.

 

I decorated these stockings for a friend in December 2013. She had bought the stockings and started to decorate them herself, but she wasn't satisfied, so she asked if I could help her. I made the designs in the Silhouette Studio and cut them out in flossy vinyl. She made me a list of what would be suitable for each person and I made custom made the designs. I think they look great!