Sider

15. juni 2010

Pannebånd 1

Jeg fikk bestilling på to pannebånd (se blogginnlegget under for det andre) og det var i grunnen litt interessant, for det har jeg ikke laget før. Jeg liker nye utfordringer, så jeg satte i gang. Jeg har sett på teutorialen til Ohelene. Ikke det at det hjalp med en gang egentlig, for den som måtte rekke opp hele skiten og gjøre alt på ny, det var meg. Jaja, jeg lærte noe nytt i går kveld. Pannebåndene ble søte. Dette er til en jente på 2,5 år.

DSC_0010 

DSC_0013

Pannebånd 2

Her er det andre pannebåndet jeg lagde. Det skal passe en jente på 4,5 år. For å gjøre det litt lettere å skille de to pannebåndene har jeg montert på knapper på hvert av dem, i forskjellige farger.

DSC_0015 DSC_0014

Lille pusekatt

En god og kjære venninne bestilte en vognpose til sin skjønne lille jente, som snart blir ett år. Hun valgte cordstoffet som er utenpå. Jeg var først ikke helt sikker på hvilket stoff jeg ville ha inni, helt til lyspæren kom på. Stoffet på innsiden og på applikasjonen er fra Stoff og stil, det er utrolig skjønt!

DSC_0010 

DSC_0014

DSC_0016

DSC_0017

De har katt, så hva bedre enn en fiin pus på utsiden?

DSC_0019

DSC_0011

Katter har hår på haletuppen må vite:

DSC_0021

DSC_0012    

Posen ble veldig fin og venninnen min er meget fornøyd!

Legopose – Gitt bort

Finfin legopose. 1,35 cm i dm. Ta kontakt på epost om du er interessert i noe lignende; krestine@online.no .

DSC_0004 (2)

Nydelig legopose – Til salgs

Jeg har sydd to legoposer, hvor begge er til salgs (se forrige innlegg for pose nr. 2). 1,35 cm i dm – 600 kr + porto på 55. Send meg en mail om du er interessert; krestine@online.no .

DSC_0002

Gymdrakt!

Jeg har en kjær venninne som skal gifte seg. For et par helger siden hadde vi utdrikningslag for henne, jeg er en av to forlovere. Vi skulle på poledance blant annet, og hun måtte jo da selvsagt få et passende antrekk! Vi fant ingen gymdrakt som falt i smak, og de badedraktene vi så var for.. badedraktete. Og for lite glorete. Så, det man ikke finner, det lager man selv. Vi var på 70-talls kostymefest før jul, og jeg hadde fremdeles stoff nok igjen etter kostymene jeg lagde da.

Slik ser da altså herligheten ut. Grøsselig glorete og kul! (Dette var det fineste jeg klarte å legge drakten, stoffet er vanskelig å dandere pent.)

DSC_0036 

Glorete pynt er viktig. Her sydde jeg på to striper med gullstoff som jeg hadde rynket.

DSC_0033

De fæle knappene kjøpte jeg på salg på Stoff og stil en gang. Gudene må vite hva jeg hadde tenkt å bruke dem til. Jeg har faktisk flere igjen, til og med i brunt.

DSC_0035 (2) 

Kantet med gullstoff og sydde stikning for at det skulle holde seg pent.

DSC_0037 (2)

Gjorde det samme rundt åpningen til bena:

DSC_0038 (2)

Og slik ser den ut på. Pynten er ikke så skjev som den ser ut til.

DSC_0023

DSC_0027

DSC_0025

Resultatet: Veldig fornøyd. Den ble, som tidligere nevnt, grøsselig glorete og stygg-kul. Jeg tenkte ikke over at jeg er litt lenger i overkroppen enn bruden, men det gikk fint. Hun fikk i tillegg på seg sjokkrosa/ferskenfarget tights og burgunderrøde leggvarmere. Jeg tipper hun har hatt den kuleste outfiten av alle som har vært på stangdans der vi var! Da hun kom ut fra garderoben og møtte et annet utdrikningslag borti gangen, ble det masse fnising.

Og til slutt, litt reklame: Poledance på Steg, Dans og Trening i Nygårdsgaten 89 i Bergen er dødskult!