Sider

12. november 2008

Bubbles!

Dette er en vinterpose, deilig, tjukk og varm. Innerstoffet er teddystoff og ytterstoffet er litt tykt bomull. Fargene passer kjempe fint sammen, det er ikke så lett å se det på bildene, men det grå går igjen enkelte steder på ytterstoffet.


Firlinger

For et par måneder siden, var det en alenemor som fikk firlinger. En gjeng damer på ene forumet jeg holder til slo oss sammen, og alle lagde forskjellige ting til de små. Noen lagde luer, andre kjoler, tøfler etc, jeg valgte å lage skjørt. Skjørtene er laget av turkis babycord og applikasjonene er laget av et deilig vintage flanell-stoff. Skjørtene ble kjempe fine, og er i ca str 1 år (de kan brukes lenger enn det).
Bildene er mye mindre enn de pleier å være. Jeg sydde ferdig skjørtene på et sy-treff nemlig, og det eneste jeg glemte å ta med meg hjemmefra, var mitt elskede Nikon D50, så jeg måtte få låne et kamera. Hun jeg fikk låne kamera av hadde problemer med å sende bildene til meg, så da ble det at hun lastet opp på nett, jeg lagret dem, og så ble de pitte små.

Bestillingsstopp!

Jeg må ha bestillingsstopp en liten stund. Har en del på listen jeg må få unna og døgnet har ikke nok timer!