Sider

23. oktober 2008

Brennemanet

Jeg elsker denne kjolen og jeg tror at lille Amine kommer til å bli vanvittig skjønn i den! Det er str 92 og den er laget av velour. Applikasjonen ble kjempe fin! Det er en brennemanet. Først var det kanskje litt vanskelig å se det, men etterhvert som jeg fikk brenne-trådene på, så kom det seg drastisk. Fargene var også en herlig kontrast til det lilla. Applikasjonen er fra en gammel gardin jeg fant på Fretex.
Pose-raid!

Jeg har akkurat sydd fire legoposer, alle 1.40m i dm. Det er ikke alltid stoffer er 1.40 i bredden, og om de er det, så er det akkurat, så jeg kommer til å lage posene i 1.35m i dm fremover (Lager også poser i 1m i dm).

Pose 4

Denne posen er så fiin! Jeg elsker stoffet! Det er noen helskjønne figurer og fargene er helt deilige. På innsiden er det bomull og på utsiden er det et litt grovere bomullsstoff.
Det er en gutt som blir 4 i slutten av måneden som skal få den, heldiggrisen!Pose 3

Eieren av denne kunne tenke seg stripete eller prikkete stoff. Dette stoffet fant jeg fort, men den var kun 110 i bredden, så jeg måtte skjøte på det. Det synes ikke noe særlig at jeg måtte det. Det som ikke kommer frem på bildet, er at det er litt skimmer i prikkene, stoffet er helt deilig! På innsiden er det prikkete bomull og på utsiden er det tykk denim. Det gjorde seg virkelig med det brune kantebåndet på.

Pose 2

På denne posen er det et kraftig og litt glatt blomstrete stoff på innsiden, og tykk denim på utsiden. Jeg synes at kantebåndet laget en fin kontrast. Eieren av posen bor i samme bydel som meg, så han valgte å komme innom for å hente den. Det viste seg at han var en tremenning jeg ikke har møtt før, så det var veldig hyggelig å treffe ham. Verden er liten!