Sider

18. januar 2011

Kjole – Sau is back!

Deilige Sau er tilbake og akkurat det gjør slettens ingenting. En herlig dame jeg var så heldig å få bli kjent med gjennom barselgruppen da Lille var liten, har jenten sin i samme klasse som Lille og da hun så sauekjolen hennes, falt hun pladask. "Ååå Kristine, kan du lage en sånn sauekjole til oss!?" Og selvsagt kan Kristine det.

Frie tøyler til å gå så retro som jeg bare ville, og slikt liker vi. Det som er cluet med kjoler som har korte armer, er at det er mange kombinasjonsmuligheter. Om det er for kaldt til å gå med bare armer, kan man ha genser/pologenser under i matchende farger. Hvit/offwhite, brun og orange.

DSC_0023

DSC_0027 (2)

DSC_0029

Sau har fått to fiine øyne, knappen til venstre mener jeg er fra Fretex og den andre har jeg fått av noen, men husker ikke hvem (shame on me).

DSC_0043

Som før har Sau fått "fritt-dinglende" ben, elsker den effekten.

DSC_0044

DSC_0038

Jeg har trukket knapper med teddystoffet jeg har brukt på Sau. Litt stivt stoff, men med litt trøkking og litt biting, så gikk det til slutt, og de ble jo kuule!

DSC_0031

Jeg har også valgt å pynte med knapper jeg har trukket på armene, for å få litt mer guff i plagget.

DSC_0025 (2)

DSC_0034

Vel overstått jul!

Og ikke minst – Godt nytt år! For dette blir et bra år, det blir til og med bedre enn det forrige, det er jeg ganske sikker på!

Jeg vil bare få takke alle som har tittet innom bloggen min i løpet av 2010, og håper selvsagt at det vil bli enda flere i året som kommer. Jeg vil også få takke alle dere som har bestilt plagg og vognposer hos meg, og latt meg få lov til å bruke kreativiteten min til å lage noe gøy.

I løpet av våren skjer det gøye ting, som jeg gleder meg til å dele med verden (nej, jeg er ikke gravid og har ingen planer om å bli det), så følg med, følg med!