Sider

19. juni 2009

Et sett til en nykomling

Jeg har en nabo som ikke er naboen lenger, som jeg liker å kalle henne. Hun har en kusine som fikk en gutt her for et par uker siden, så dette blir en gave til ham. Den nybakte moren liker ting som ikke alle andre har, og jeg tror jeg kan garantere at det finnes ingen i hele verden som har et likt sett som dette.

Jeg falt pladask for fargesammensetningen. De orange knappene er virkelig prikken over i-en, det liver opp antrekket! Det verste med settet, er at jeg må levere det fra meg. Det er nesten så jeg har lyst å gråte en tåre, jeg skulle så veldig, veldig gjerne ønske at det var Lillebror sitt!

Buksen er laget av velour, og er ca str 86. Den kan brukes en stund før man kommer opp i den størrelsen. Ribben nede i foten gjør at buksen holder seg fint på plass. På denne modellen, kontra den forrige, har jeg prøvd å lage bena litt mer posete nede. Også her har jeg laget en kile i skrittet.

DSC_0421

DSC_0422

DSC_0423 

DSC_0424

DSC_0425 

Jeg har sydd på ribb som et belegg, for å stive av litt, foran og bak.

DSC_0426 

DSC_0427 

Genseren er laget av jersey, det er mykt, deilig og elastisk. Mønsteret tror jeg er fra Ottobre, men jeg vet ikke hvilket nr, da jeg fikk mønsteret av en bekjent. Genseren er i str 86.

DSC_0430

DSC_0429

DSC_0431

DSC_0432

Jeg måtte selvsagt prøve buksen på Lillebror, men det skulle jeg ikke ha gjort, for da ble jeg enda mer lei meg for at dette ikke er hans, hehe! Den satt som et skudd, han er ca str. 86 nå.

DSC_0082